Fetita Elenei Udrea si a lui Adrian Alexandrov se face mai mare pe zi ce trece si este de o frumusete incredibila. In plus, fetita este copia fidela a tatalui, iar cea mai recenta imagine cu ea confirma asta.

Adrian Alexandrov este topit dupa micuta lui, care astazi implineste 7 luni. Eva Maria este tot ce si-a putut dori iubitul Elenei Udrea de la viata. De asemenea, Adrian Alexandrov este topit dupa cea mica, mai ales ca micuta ii seamana leit.

Elena Udrea, despre botezul Evei Maria

Elena Udrea spune ca si-a dorit mult ca Eva Maria sa fie crestinata in Romania, dar tinand cont de situatia in care ea se afla, Elena Udrea spune ca este posibil ca micuta sa fie botezata in Costa Rica. Mai mult decat atat, in cazul in care nu va gasi o biserica ortodoxa, Elena Udrea este dispusa chiar sa crestineasca copilul intr-o biserica catolica.

"Am tot sperat ca o sa fac botezul acasa, cu prietenii, cu familia, dar vom vedea. Trebuie sa luam o decizie, pentru ca creste copilul, o sa ii fie greu nasei sa il ridice. Daca nu gasim o biserica ortodoxa, o vom boteza intr-una catolica, voi face o cerere de aprobare. Alina Bica a filmat venirea pe lume a Evei. Voi face botezul cat mai curand posibil", a spus Elena Udrea la o emisiune tv.

coral