Cantaretul nu se dezice de stilul sau extravagant, asa ca pentru cea mai recenta petrecere mondena a ales o tinuta care a fost indelung discutata de toata lumea.

Alex a venit la petrecerea VIVA! insotit de frumoasa lui iubita, Antonia, insa el a fost cel care a atras toate privirile serii, si asta pentru ca tinuta pe care a ales sa o poarte la eveniment a socat putin audienta.

Mai exact, Velea a purtat un sacou negru, la care a asortat… o fusta! Si aia tot neagra. Evident, internautii au comentat ironic vestimentatia artistului.

„Asa fusta frumoasa, Velea?”/ „Moartea stilului masculin in 3,2 1…”, „Sunteti frumos imbracati”, „Frumoasa rochie, Alex…”, „Photoshop, Velea marit”, „Ceva nu e in regula. Asa e cand ai prea multi bani, pui toate c… pe tine”, „cam excentric stilul tau, Alex, dar daca crezi ca asta te reprezinta e ok…”, au fost doar cateva dintre comentarii.

Velea a mai iesit in oras imbracat ca o femeie

Sala de fitness a devenit a doua casa pentru Alex Velea, si pentru ca petrece foarte mult timp pe-acolo, a decis sa investeasca si in echipamente sportive la moda.

Nu stim daca asta este noua tendinta sau e doar o alegere bazata pe comoditate, dar cantaretul a optat pentru o pereche de colanti super mulati.

 

coral