Surpriza de proportii la Asia Express, un participant-surpriza alaturandu-se concurentilor din postura de invitat special. Multi nu s-ar fi asteptat ca vedeta sa accepte o astfel de provocare, dar Irinel Columbeanu este decis sa demonstreze ca poate trece peste orice obstacol.

Irinel Columbeanu recunoaste ca va avea parte de o ”aventura” si ca are ”un handicap” din punct de vedere fizic in fata altor concurenti. Dar nimic nu-i poate sta in cale. In ceea ce priveste bagajul cu care a plecat din Romania, Columbeanu a marturisit ca a avut in geamantan doua perechi de pantofi si doua tinute.

„Experienta mea la Asia Express este o aventura, din punct de vedere fizic imi dau seama ca am un handicap. In bagaj am doua perechi de pantofi si doua tinute”, a declarat Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu, invitatul special, le va oferi ajutor lui Radu si lui Abagiu. Bineinteles, avand in vedere provocarea, Irinel Columbeanu a venit echipat ”de campanie”, pregatit sa demonstreze tuturor ca va reusi sa se pozitioneze cat mai bine in competitie.

 

coral