E oficial! Nu l-au ucis drogurile pe Razvan Ciobanu, ci probleme de sanatate grave… Cauza mortii designerului a fost aflata de medicii legisti odata cu incheierea autopsiei, insa aceasta a fost facuta publica la mai bine de 7 luni de la tragedie. Mai exact, in urma cu cateva ore, in cadrul interviului oferit de Laura Vicol la “XNS”, emisiune care ruleaza la Antena 1.

Cauza mortii lui Razvan Ciobanu, facuta publica la mai bine de 7 luni de la tragedie

Prezenta in platoul de la “Xtra Night Show”, avocata lui Razvan Ciobanu a facut publice cateva informatii care schimba mult tot ce s-a stiut pana acum despre moartea regretatului designer. Printre acestea se numara si cauza oficiala a decesului celebrului barbat. Potrivit speculatiilor medicale, creatorul de moda a suferit un infarct inainte sa intre cu masina pe camp. Ulterior, a facut atac cerebral. Moartea, insa, i-a fost provocata de ranile critice suferite in urma impactului violent.

“A fost clasat drept accident de circulatie, iar moartea a fost cauzata de leziunile pe care le-a suferit. Presupunerea este ca toate organele interne i-au fost distruse, pentru ca el a facut infarct inainte sa intre… deci, el cand a intrat pe acea bucata de drum, a suferit un atac cerebral si din acea cauza, era si pozitia de rigor mortis. El era deja mort. A fost propulsat prin parbrizul masinii, iar masina s-a rostogolit peste el. Asa a fost strivit”, a declarat Laura Vicol in cadrul late night show-ului de la Antena 1.

coral