Continu petrecerile ilegale la clubul Urania de pe strada Horea dar continuă și controalele organelor de ordine precum și amenzile. Circa 50 de persoane au fost amendate la o petrecere ilegală care a avut loc la Urania Palace.

”La data de 4 decembrie a.c., în jurul orei 00.45, cu ocazia acțiunilor de verificare a modului în care sunt respectate măsurile de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de Covid-19, polițiștii municipiului Cluj-Napoca au constatat faptul că într-un local de pe strada Horea are loc un eveniment privat, cu participarea mai multor persoane.

În interiorul localului au fost identificate aproximativ 50 de persoane, precum și organizatorul evenimentului, față de aceștia urmând a fi luate măsurile legale, de sancționare, care se impun”, precizează Poliția Cluj.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Alte două petreceri au fost organizate acolo vinerea și sâmbăta trecut. 

Conform IPJ Cluj, petrecăreții au fost amendați:

„În urma evenimentului privat întrerupt de polițiști în jurul orei 00.45, la un local de pe strada Horea din municipiul Cluj-Napoca, au fost aplicate sancțiuni contravenționale participanților și organizatorului, în conformitate cu prevederile Legii 55/2020, în valoare totală de 40.000 de lei.”

coral