Imaginile din timpul unei nunți petrecute în China au devenit virale pe rețelele sociale, iar povestea din spatele lor a ajuns în presa din toată lumea. Nu pentru vreun motiv fericit sau un moment emoționant, ci pentru că mirele a dat-o de gol pe aleasa lui că l-a înșelat. Dezvăluirea a fost făcută în fața tuturor invitaților care au asistat înmărmuriți la scene.

Imaginile cu un bărbat care i-a dezvăluit miresei sale că a aflat că-l însela chiar cu cumnatul lui s-au viralizat acum pe rețelele sociale, deși întâmplarea s-a petrecut în 2019.

Invitații tinerilor căsătoriți din China s-au uitat îngroziți la o scenă din dormitor, proiectată pe ecranul imens din sala de evenimente, în care mireasa se hârjonea cu soțul surorii partenerului său.

Femeia căzută rapid în dizgrație l-a lovit cu buchetul de flori, iar bărbatul a împins-o și i-a strigat: "Chiar crezi că nu știam despre asta?". Clipul filmat în 2019 a fost recent distribuit pe TikTok, unde a strâns milioane de vizualizări și mii de comentarii de la utilizatori, notează New York Post, confrom peroz.ro

"Mirele a redat un videoclip în care soția lui îl înșela cu soțul cumnatei ei însărcinate", se arată în textul care însoțește imaginile. Cei mai mulți dintre internauți au fost de partea bărbatului înșelat: "Cea mai bună răzbunare în fața familiei și a prietenilor lor"; "Omul a stat acolo știind ce dezastru avea să provoace"- au fost doar două dintre comentariile de pe TikTok.

Alții au fost însă confuzi de ce mirele a mers mai departe cu nunta, întrucât scenele devenite virale au avut loc la petrecerea de după ceremonie.

La vremea respectivă, mirii erau împreună de doi ani. Publicația Asia One a scris la acel moment că mireasa și-a motivat gestul prin nevoia de a se refugia în brațele cuiva, după ce fusese victima abuzului domestic din partea iubitului. Lucrurile au evoluat însă într-un amantlâc, așa că mirele a vrut să se răzbune și să o umilească public pe mireasa lui.

 

coral