Gabriela Cristea tine o dieta stricta. prin care a reusit sa slabeasca 12 kilograme. In aceasta vara, vedeta are doua evenimente importante din viata ei, nunta si botezul celei de-a doua fetite. Petrecerea va fi una destul de intima, vor participa aproximativ 20 de persoane.

Prezentatoarea se pregateste intens pentru ziua cea mare. Tine o dieta bazata doar pe carne si salata, care a ajutat-o sa scape deja de 12 kilograme. Pe langa asta, Gabriela bea ceaiuri pentru slabit.

Gabriela Cristea si Tavi Clonda se casatoresc religios la sfarsitul verii

Devenita mamica pentru a doua oara la mijlocul lui martie, Gabriela Cristea este pregatita sa imbrace rochia de mireasa la sfarsitul acestei veri. Despre ziua in care ea si Tavi Clonda isi vor jura credinta in fata lui Dumnezeu, vedeta a dezvaluit ca vor avea alaturi de ei maximum 20 de persoane, pentru ca acest frumos eveniment si-l doresc doar pentru ei. “O sa fie o cununie intima, cu oamenii foarte apropiati, nu mai mult de 20 de persoane. O facem doar pentru noi. Victoria va fi domnisoara de onoare”, a declarat Gabriela Cristea in timpul unui interviu.

Aflata in concediu de maternitate, cunoscuta prezentatoare face tot ce ii sta in putinta sa iasa totul perfect in ziua cea mare. Unul dintre obiectivele sale este acela de a topi cateva dintre kilogramele in plus, motiv pentru care urmeaza o dieta drastica. “Incerc sa adopt un stil de viata sanatos, nu pot sa zic ca tin o dieta la propriu. Mi-am propus sa mananc de cinci ori pe zi, dar putin si doar carne cu legume. Cateodata imi iese, cateodata nu…Conteaza mult sa ma organizez si sa urmez un plan zilnic. Am grija sa beau multa apa, beau si niste ceaiuri de slabit foarte bune pentru digestie. Multi mi-au sarit in cap cand au auzit pentru ca eu alaptez, dar am vorbit cu cei de la firma respectiva si mi-au zis ca este posibil sa fie putin agitat copilul din cauza pricina ceaiului respectiv, dar nimic mai grav. Iris nu a avut insa nimic. Ma mosteneste! Pe mine nici cafeaua nu ma agita absolut deloc”, a marturisit Gabriela Cristea in cadrul emisiunii online “Cristina Siscanu Show”.

Nasii cuplului, Cristina Siscanu si Madalin Ionescu, nu vor lipsi de la nunta lor. Ei sunt nasii de botez ai Victoriei, fiica de doi ani si jumatate a Gabrielei Cristea si a lui Tavi Clonda. De asemenea, ei o vor boteza si pe Iris, cea de-a doua fetita a indragitului cuplu.

coral