Un autoturism s-a răsturnat, miercuri, pe autostrada A3, în zona localităţii clujene Sănduleşti, iar primul ajutor a fost acordat de cadrele medicale de pe o ambulanţă din Ungaria şi una din Braşov, care treceau întâmplător prin zonă.

"Pompierii din cadrul Detaşamentului Turda au intervenit la un accident rutier petrecut pe autostrada A3, pe sensul de mers dinspre Turda spre Cluj, în apropierea localităţii Sănduleşti. La faţa locului a fost dislocată o autospecială cu modul de descarcerare şi un echipaj SAJ, unde au găsit un autoturism răsturnat în afara părţii carosabile. Ocupanţii erau ieşiţi din autoturism şi primeau primul ajutor de la două ambulanţe ce treceau întâmplător prin zonă, una din cadrul SAJ Braşov şi una din cadrul unei organizaţii din Ungaria", se arată într-o informare a ISU Cluj.

Potrivit sursei citate, două femei, în vârstă de aproximativ 50 de ani şi de 20 de ani, au primit asistenţă medicală de urgenţă la faţa locului şi au fost transportate la spital pentru îngrijiri şi investigaţii de specialitate.

coral