O scenă ireală a avut loc recent în mijlocul unui restaurant McDonald's din SUA.

În acest videoclip șocant filmat de un alt client și difuzat ulterior de TMZ, un angajat al restaurantului atacă violent un client, care pur și simplu a cerut un pahar cu apă. Imaginile altercației au devenit rapid virale. Pe Instagram, martorul care a filmat filmul explică scena:

„Îmi mâncam hamburgerul, doamna mi-a cerut o ceașcă de apă și supraveghetorul a oprit aparatul de sifon pentru că nu o lăsa să primească un sifon gratuit. Acest lucru a dus la o luptă violentă. S-a agravat și mai mult când s-a implicat un al doilea angajat, ea pare să-și piardă cumpătul după ce a încercat inițial să-l tragă pe client să le despartă”.

 

În ciuda loviturilor, clientul continuă să lupte, chiar și după ce a fost tras de un alt angajat. Un reprezentant al McDonald's a declarat pentru TMZ că a fost deschisă o anchetă pentru a determina cauza exactă a luptei, înainte de a adăuga:

„Nu tolerăm, în niciun fel, comportamentul angajaților așa cum se vede în acest videoclip”.

Nu este un incident izolat

Nu este de departe prima dată când se produce violență într-un restaurant McDonald's din SUA. La începutul acestui an, la Sankt Petersburg, Florida, un client a atacat un angajat de sex feminin, deoarece nu a putut găsi un pai la stația de condimente. Violența cu arme este răspândită și la restaurantele McDonald's, cu peste 70% din incidențele violente din lanțul de fast-food care implică arme de foc. Deci, de ce lanțul McDonald’s atrage atât de multă violență? Programul lor prelungit ar putea fi o explicație, deoarece majoritatea incidențelor violente apar între orele 22:00. și 4 a.m.

 

coral