O artistă celebră din România face livrări pentru a putea trece cu bine peste pandemia de coronavirus. Ea a spus că a lăsat muzica la o parte, deocamdată, ca să pună siguranța familiei sale pe primul plan, și a explicat exact din ce se întreține, într-un interviu acordat redacției Playtech-Impact.

Ce artistă a ajuns să facă livrări ca să supraviețuiască în perioada pandemiei de coronavirus

Cei mai mulți artiști și-au văzut veniturile mult reduse după izbucnirea pandemiei de coronavirus, ce i-a împiedicat să mai participe la evenimente și să își desfășoare activitatea așa cum obișnuiau. La fel s-a întâmplat și în cazul Adinei Postelnicu, care are o relație cu Glance, un rapper originar din Yemen, al cărui nume real este Islam Faris Mohamed Ismail Almasany. Cei doi au împreună o fetiță în vârstă de un an, Zaynab Maria.

”Ne-am descurcat bine, pentru că sunt un om care se gândește și la ziua de mâine. Nu am rămas total descoperiți, am avut și indemnizația copilului. Plus că Glance și-a făcut o firmă de delivery. Ne-am reorientat ca fiecare. Concerte nu am avut, iar la filmări nu m-am dus deloc, pentru că nu ne jucăm având copiii și pe mama. Am fost sunată să merg de Revelion la filmări dar am refuzat”, a spus Adina Postelnicu, pentru redacția Playtech-Impact.

Ce crede ea despre ajutorul de la stat pentru artiști

Adina Postelnicu a dezvăluit care este opinia ei în ceea ce privește acordarea unui ajutor de la stat pentru artiști, în perioada pandemiei de coronavirus. Ea consideră că acest demers nu este deloc de condamnat, deoarece artiștii aduc contribuții importante.

”Normal că sunt de acord cu demersul artiștilor, nu mi se pare deloc de condamnat. Noi plătim taxe ca toți ceilați oameni, e absolut firesc ca într-o perioadă de genul acesta să fim și noi ajutați. Nu e ca și când câștigam bani la negru, noi plătim taxe, chiar mari”, a spus ea.

coral