News Flash:

O asistentă a spus adevărul despre morţii cu Covid-19: ”Au murit deşi nu ar fi trebuit. Medicii nu îi consultau”

12 Decembrie 2020
2881 Vizualizari | 0 Comentarii
asistente spital

O asistentă a spus adevărul despre morţii cu Covid-19. Ea a lansat acuzaţii foarte grave la adresa medicilor din unitatea spitalicească. Sora medicală susţine că doctorii nu se interesau de soarta pacienţilor cu Covid, aceştia fiind lăsaţi pe mâna asistentelor medicale. Femeia mai spune că majoritatea pacienţilor din aceste saloane au decedat.

Perioada în care a stat acolo a marcat-o foarte tare pe asistenta medicală.

O asistentă a rupt tăcerea despre morţii cu Covid-19

O asistentă a unui salon în care erau internaţi pacienţii infectaţi cu COVID-19 a dezvăluit recent chinul psihic pe care l-a trăit văzând ororile petrecute acolo. Femeia aduce acuzaţii grave conducerii spitalului care, practic, nu luptă pentru salvarea oamenilor.

Asistenta şi-a riscat cariera pentru a dezvălui ce se întâmplă în spitalul în care lucrează. Aceasta a transmis cu ochii în lacrimi un mesaj prin care lumea să înţeleagă chinurile prin care sunt lăsaţi unii oameni să moară.

Lawanna a înregistrat un mesaj pe Facebook în care a explicat că asistentele erau instruite să efectueze manevre de resuscitare pentru doar şase minute în caz de stop cardio-respirator, acesta fiind principalul motiv care cauzează moartea pacienţilor infectaţi.

Femeia povesteşte că perioada în care a stat acolo a marcat-o foarte tare, în special, pentru faptul că cine intră acolo, nu prea mai avea şanse să iasă. Majoritatea dintre pacienţi ieşeau, potrivit acesteia, doar în saci de plastic.

“Am văzut mulţi oameni care au murit, dar care nu ar fi trebuit să moară. Acea misiune m-a distrus. Am fost trimisă în ceea ce era numită “Groapa“, iar acolo erau opt pacienţi.

Mi s-a spus că oricine era trimis acolo, ieşea numai într-un sac de plastic.
Şi, pentru că erau infectaţi cu Covid-19, politica spitalului era că aceşti pacienţi să primească doar şase minute de resuscitare.

Niciunul dintre pacienţii pe care i-am avut acolo nu a reuşit să scape”, povesteşte, cu lacrimi în ochi, Lawanna Rivers, asistentă la spitalul din El Paso din Texas, potrivit DailyStar.

Pacienţii din “salonul morţii” erau lăsaţi pe mâna asistentelor medicale

Lawanna a mai explicat că în perioada de o lună, timp în care ea a stat în acel salon, niciun medic nu s-a interest de soarta bolnavilor. Astfel, pacienţii au fost lăsaţi pe mâna asistentelor instruite să nu se lupte prea mult pentru a salva oamenii.

„Niciun medic nu păşea în camerele alea Covid pentru a-i vedea pe pacienţi”, a dezvăluit aceasta.

În urma declaraţiilor făcute de asistentă, reprezentanţii spitalului s-au autosesizat, afirmând că nu pot verifica afirmaţiile acesteia. Cu un cinism ieşit din comun, aceştia au prezentat situaţia în cel mai diplomat mod, neinsistând asupra motivului care conta cu adevărat.

“Empatizam şi sprijinam misiunea dificilă, fizic şi emoţional, pe care această pandemie a adus-o pentru tot personalul medical din El Paso şi din toată ţara.

Această asistentă medicală a fost prezenta în spitalul nostru pentru o perioadă scurtă de timp, pentru a sprijini El Paso să facă faţa numărului mare de pacienţi Covid-19“, se arată în comunicatul spitalului, potrivit dailystar.co.uk.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1093 (s) | 33 queries | Mysql time :0.051049 (s)