Este vorba despre o pensionară din Codlea, care s-a stabilit în străinătate iar de mai puțin de 6 luni nu mai locuiește în ţară. Astfel că mare i-a fost șocul atunci când a primit o factură de la Electrica de 42.000 lei.

O bătrână care locuiește în străinătate a primit factura la electricitate de 42.000 lei

Bătrâna, care este singură, a primit o factură uriașă în valoare de 42.000 de lei de la Electrica. Dacă şi-ar vinde apartamentul, ar putea plăti cel mult trei asemenea facturi. și numai dacă şi-ar vinde apartamentul, ar putea plăti cel mult trei facturi de genul.

Femeia locuiește de ceva vreme în străinătate iar atunci când vine în ţară, locuieşte o mare parte din timp la fiica sa, și fiindcă nu are multă aparatură în locuinţă, i-ar fi  imposibil să consume atât de mult curent încât factura să fie una cât pentru întreg blocul.

De când am primit aceste facturi, mi-a crescut tensiunea foarte mult, nu mai am somn şi îmi vine să plâng mereu! Plâng şi pe stradă! Am fost la sediul Electrica din Codlea şi mi-a zis că nu are ce să facă, să plătesc şi apoi mai vedem. Eu stau 6 luni în România şi, când stau în România, stau şi la fata mea. Eu am 78 de ani şi am un apartament cu două camere, 4 becuri LED, un frigider şi o maşină de spălat. Stau singură! Nu ştiu ce să mai fac! Cei de la curent au zis să o plătesc. De unde atâţia bani?, a femeia pentru observatornews.ro.

 

coral