Primarul Emil Boc s-a grăbit să spună că în 1 Mai, Bulevardul 21 Decembrie 1989 va fi inaugurat, lucrările fiind terminate. 

Cum se lăuda Emil Boc că lucrarea de pe 21 Decembrie 1989 e terminată la timp

”În 1 mai e gata. Acum se toarnă covorul asfaltic pentru pistele de bicicletă, marcajele în mare parte sunt făcute. Se lucrează la detalii, este o lucrare care se termină la timp. 21 Decembrie 1989 e o stradă modernă, europeană, care va schimba fața orașului. În 30 aprilie este termenul de declarare că a fost terminată lucrarea. După aceea, urmează procedura de recepție”, a declarat edilul, joi, la un post de radio local.

Se pare că primarul nu și-a făcut timp să meargă personal să vadă modul rudimentar în care s-a lucrat. 

O femeie aproape și-a rupt piciorul în pavajul montat greșit

”Aceste noi pietre de trotuar în centru sunt făcute așa ca lumea să se accidenteze cât mai ușor.

Mergând acasă prietena s-a blocat tare în aceste capcane și a rămas cu o torsiune gravă a gleznei. Durata vindecării este peste o săptămână, ea fiind obligată să stea acasă în primăvara reapărută.

Am auzit și de alte persoane cazuri similare. Inacceptabil! Ce măsuri luăm?”, a relatat Bán Attila, pe grupul Clujul Civic. 

Elek Levente, antreprenor și unul dintre fondatorii USR, la Cluj, a comenta mai dur situația. 

”Sâmbătă, am traversat pe ambele sensuri pe jos tronsonul proaspăt renovat dintre biserica Sf. Petru și Prefectură. Cu toată indulgența nu poți parcurge nici măcar un metru fără să constați prosta calitate a lucrărilor.

Cred că exact aici în calitatea lucrărilor publice se comite cel mai mare furt din bani publici.

Același stil de mântuială se regăsește și in fața catedralei, pe Eroilor, pe Memorandumului și peste tot unde acționează primăria”, a spus Elek Levente. coral