Experienta sentimentala dureroasa prin care a trecut a determinat-o pe o tanara de 22 de ani sa apeleze la sfatul unui consilier. Fata si-a reintalnit un fost coleg de liceu, iar intre ei a existat o atractie ”la moment”. Dupa ce au vorbit, cateva luni, pe reteaua de socializare, au decis sa se intalneasca. Numai ca, dupa o noapte de dragoste, fata a avut un soc teribil.

Tanara de 22 de ani s-a adresat publicatiei The Sun pentru a cere un sfat. Ea a povestit intamplarea prin care a trecut, fiind afectata emotional de o desfasurare halucinanta a ”scenariului amoros”.

“Am dat de un fost coleg de liceu in urma cu cateva luni, pe Facebook. Am inceput sa vorbim si asa am descoperit ca ne placeam unul pe celalalt de atunci, dar fara sa stim unul de altul. Asa am ajuns sa fac o mica pasiune pentru el.  Mi-a trimis mesaje in fiecare dimineata si vorbeam de regula in fiecare seara. Am fost de acord sa ne intalnim si sa vorbim despre vremurile de alta data”, a povestit tanara.

”A spus ca nu ma va rani niciodata”

Cei doi s-au intalnit, au depanat amintiri si, inevitabil, s-a ajuns la o partida de amor. Fata recunoaste ca s-au simtit ”minunat” amandoi, numai ca – dupa o despartire plina de promisiuni amoroase – s-a trezit ignorata de fostul coleg. Mai mult, aceasta a blocat-o pe Facebook.
Consilierul The Sun a incercat sa o faca pe tanara sa inteleaga ca nu a fost vina ei si ca, de fapt, e mai bine ca scurta legatura sentimentala s-a incheiat asa, informeaza antena3.ro.

coral