O femeie a lovit un controlor pe autobuz, după ce a fost prinsă fără bilet și amenințată cu maximul permis al amenzii.

S-a întâmplat în urmă cu câteva zile pe linia de autobuz 24B, în 22 mai. Un martor relatează: ”doi controlori au efectuat control pe autobuzul 824 linia 24B. În jurul orei 19:30 din stația Constantin Prezan, spre Unirii au găsit o persoană fără bilet. Nu a vrut să se legitimeze până când au ajuns în Unirii la capăt de linie. Între timp persoana respectivă i-a dat o palmă la unul dintre controlori, după care controlorul a sunat la Poliție. A venit un echipaj de la secția 3”, informează Actual de Cluj.

Se pare că agresoarea este o sportivă și mergea la antrenament.

actualdecluj.ro a solicitat informații despre incident și cercetări de la Inspectoratul Județean de Poliție și vom reveni cu informații.

Procurorii de la Judecătoria Cluj-Napoca au deschis dosar de ultraj în cazul incidentului în care, în urmă cu câteva zile, o femeie a pălmuit un controlor care a surprins-o fără bilet. ”În speță a fost deschis un dosar de ultraj, urmărirea penală se desfășoară de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca”, a spus o sursă.

Dosarul a fost înregistrat în urmă cu câteva zile pentru infracțiunea de ultraj ”de către o persoană de sex feminin față de un controlor CTP”, după cum arată reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, pentru actualdecluj.ro. Deocamdată cercetările se fac față de faptă, urmând ca femeia, o tânără de 20 de ani, să fie audiată.

coral