O femeie în vârstă de 60 de ani din Thailanda a găsit un bărbat decedat după ce, susține ea, o fantomă i-a dezvăluit locul în care se afla cadavrul, potrivit Daily Star.

Întâmplarea a avut loc în urmă cu câteva zile. Polițiștii din Phra Samut Chedi au fost informați că un bărbat a fost găsit mort într-o cocioabă, în provincia Samut Prakan, din centrul țării.

Ajunși la fața locului, ofițerii au găsit pe bărbat decedat, pe pat. Acesta a fost identificat ca fiind Wongsin "Ho-wang" Phodam, în vârstă de 60 de ani.

În urma investigațiilor, polițiștii au stabilit că acesta murise cu trei zile în urmă și nu prezinte urme de violență, arată stirileprotv.ro

Chan Sribua, vecina care l-a găsit mort, le-a spus polițiștilor că a auzit o voce de bărbat după ce a ațipit, care i-a șoptit la ureche „Ho-wang e mort”.

Femeia a mai declarat că i-a cerut unui vecin să meargă să verifice dacă bărbatul este bine, dar acestuia i-a fost teamă. Așa că aceasta a mers de una singură la cocioaba în care locuia Ho-wang și după ce a verificat dacă este mort, a sunat la poliție.

Ea le-a spus polițiștilor că Ho-wang locuia singur și lucra într-o fabrică din zonă și consuma alcool în fiecare zi. Aceasta a precizat că l-a văzut ultima dată pe vecinul său pe 20 august, când i-a oferit mâncare și apă.

Cadavrul lui Ho-wang a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru a fi efectuată o autopsie. Poliția a transmis că nu există indicii că bărbatul ar fi fost ucis.

coral