Polițiștii din Alba Iulia au reușit să recupereze, cu operativitate, 5.000 de euro pe care o femeie i-a pierdut într-o parcare din municipiu. Banii au fost găsiți de un bărbat din Alba Iulia la a cărui ușă au bătut, în scurt timp, polițiștii.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au soluționat o plângere privind o faptă de însușirea bunului găsit, în legătură cu care au fost sesizați la sfârșitul săptămânii trecute, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

În dimineața zilei de vineri, 22 mai, o femeie de 26 de ani, din Alba Iulia, a anunțat Poliția Municipiului Alba Iulia, cu privire la faptul că și-a pierdut o borsetă în care avea 5.000 de euro.

Femeia le-a spus polițiștilor că erau banii de la nuntă, pe care intenționa să-i ducă la Sebeș, pentru a ajuta familia soțului său.

La urcarea într-un taxi, având în brațe un copil, femeii i-a căzut borseta, în parcarea blocului în care locuiește.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști și cu ajutorul imaginilor surprinse pe o cameră de supraveghere video amplasată din zonă, a fost identificat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din Alba Iulia, care a luat borseta cu bani și a dus-o acasă.

Banii au fost recuperați de polițiști și restituiți femeii care i-a pierdut.

Vezi momentul în care bărbatul ia banii din parcare AICI.

coral