Un băiat de 12 ani a primit din partea mamei sale un cadou extrem de controversat. Deși nu a împlinit încă vârsta majoratului pentru a obține un carnet de conducere, micuțul are deja asigurată prima mașină. Femeia i-a făcut cadou un bolid de lux și a atras criticile internauților.

Bolid de lux, cadou la aniversarea de 12 ani

Părinții se străduiesc mereu să le ofere copiilor ceea ce ei nu au avut în copilărie și uneori reușesc să greșească printr-un astfel de comportament. Deși toți specialiștii în parenting recomandă cumpătarea și educarea copiilor în obținerea diferitelor bunuri prin propriile puteri, o mămică din Dubai a ales un cadou excentric pentru celebrarea zilei de naștere a fiului său. Aceasta a decis să îi ofere cadou un bolid de lux.

Gulnora Mukhedinova, în vârstă de 34 de ani, nu s-a sfiit să cheltuie 250.000 lire sterline pentru un Rolls Royce Wraith. Bolidul a fost oferit drept cadou de ziua de naștere a fiului ei, care tocmai a împlinit vârsta de 12 ani, potrivit The Sun. Pentru că activează în industria modei, fiind designer și director creativ la o companie care concepe rochii de mireasă, situația financiară i-a permis mămicii să facă un astfel de gest. De asemenea, femeia și-a deschis și un salon de înfrumusețare și coafură de lux, în Dubai.

În ciuda faptului că banii nu sunt o problemă pentru familia tinerei mame, decizia de a lua un bolid de lux unui copil de numai 12 ani este una exagerată. Pentru că în Dubai vârsta la care minorul va putea să obțină carnetul de conducere este de 18 ani, el va trebui să aștepte cel puțin 6 ani până se va urca la volanul mașinii primite cadou. Totuși, gestul mamei sale poate fi unul de epatare cu situația materială, de vreme ce imaginile de la ziua micuțului au fost postate pe contul de Instagram Rich Kids (n.r. Copii bogați).

Critici dure la adresa femeii

Cum mediul online este unul extrem de dur, Gulnora Mukhedinova nu a scăpat de criticile internauților. Aceștia au sancționat-o pe femeie după postarea imaginilor și au considerat decizia unui astfel de cadou scump una extremă. De asemenea, mulți au stabilit ca fiind nepotrivit un bolid de lux pentru aniversarea de 12 ani a băiatului.

Nu aș cumpăra un iPhone de 12 ani, darămite un Rolls Royce, spunea unul dintre utilizatori într-un comentariu.

Copilul tău de 12 ani nici măcar nu poate conduce sau De ce? Îi cumperi unul nou când îl poate conduce!!!, sunt de părere alți doi internauți.

Pe de altă parte, părerile au fost împărțite, iar alții au apreciat gestul femeii. Unul dintre comentarii menționa faptul că tânăra mămică muncește din greu pentru banii săi și deci are dreptul să îi cheltuie așa cum își dorește.

„Opriți-vă din ură. O familie lucrează din greu și își câștigă proprii bani, astfel încât să-i poată cheltui cum vrea. coral