News Flash:

O femeie şi-a pierdut poşeta în Anglia, dar a fost găsită în Turcia. Cum s-a întâmplat totul

25 Ianuarie 2021
698 Vizualizari | 0 Comentarii
O femeie a trait socul vietii ei dupa ce si a pierdut poseta in Anglia

O femeie a trăit şocul vieţii după ce şi-a pierdut poşeta în Anglia, iar după un an a fost găsită tocmai în Turcia. Nikita Turvey, în vârstă de 24 de ani, din Harlow, Essex şi-a căutat peste tot poşeta cu toate actele de identitate de când a pierdut-o în septembrie 2019. Cu toate acestea un an mai târziu, în noiembrie 2020, a primit un mesaj de la un necunoscut pe Instagram, care i-a trimis o fotografie cu cardul ei de student dispărut, care era în poşetă pierdută.

Ea şi bărbatul care a găsit-o au devenit prieteni după descoperirea neaşteptată şi ţin legătura pe reţelele de socialziare.

Şi-a pierdut poşeta în Anglia, dar a fost găsită în Turcia

O femeie care lucrează la Agenţia Naţională de Sănătate din Regatul Unit a rămas fără cuvinte când a aflat că poşeta pe care o pierduse în UK, a fost găsită de un bărbat tocmai în Turcia. Întâmplarea neobişnuită i-a făcut pe cei doi să devină prieteni.

În septembrie 2019, când şi-a pierdut poşeta, Nikita Turvey a întors casa cu susul în jos în speranţa că o va găsi pe undeva. Tânără, în vârstă de 24 de ani, din Harlow, Essex a crezut că nu mai există nicio şansă să o recupereze aşa că şi-a făcut alte carduri bancare, legitimaţia de serviciu, dar şi actul de identitate.

Surpriză vine abia acum! În noiembrie 2020, femeia a primit un mesaj de la un străin pe Instagram. Bărbatul respectiv i-a trimis o fotografie cu legitimaţia de student care era în poşetă pierdută.

Kaya, care lucrează la o firmă de reciclare, a găsit poşeta la el la serviciu şi s-a gândit s-o restituie aparţinătorului. Cei doi discută destul de des pe reţelele de socializare, iar Nikita susţine că i-ar plăcea să se întâlnească cu Kaya, dacă acesta ar veni în UK.

Cum s-a întâmplat totul

Nikita, care efectuează şi investighează testele Covid, a declarat că a fost foarte dezamăgită când şi-a pierdt poşeta pentru că în ea se aflau toate cardurile de la facultate dar şi legitimaţia de serviciu.

Am fost dezamăgită când mi-am pierdut poşeta. Aveam toate cardurile de la facultate în ea, dar şi legitimaţia de la serviciu. Nu am idee când şi cum am pierdut-o, îmi amintesc doar că în perioada aceea lucrăm foarte mult. E foarte probabil să fi căzut într-un coş de gunoi. Am căutat-o mai bine de o săptămână prin toată casa, la muncă, în toate buzunarele hainelor, în genţile vechi. Am căutat-o peste tot, dar fără noroc. N-aveam nicio idee că în acel moment poşeta mea îşi începea călătoria către Turcia.

Apoi, în noiembrie am primit un mesaj la întâmplare pe Instagram. Am fost puţin neîncrezătoare la început. Dar, apoi, am realizat că el îmi găsise poşeta şi am rămas uimită când am realizat că nu e din Anglia.

Am vorbit destul de mult, preţ de câteva zile. Apoi, el mi-a trimis un video în care se plimba pe străzile din Turcia iar eu i-am trimis lui video-uri în care-i arătăm cum arată Anglia. A fost atât de plăcut să mă conectez în felul acesta cu cineva, mai ales după un an de lockdown în care m-am simţit deconectată de toată lumea.

În mod clar mi-ar plăcea să mă întâlnesc cu Kaya, dacă va veni vreodată prin UK.

Nikita e nemulţumită de traseul pe care-l au deşeurile din Anglia

În momentul în care Nikita i-a spus lui Kaya să arunce poşeta, Kaya a glumit spunându-i că ar păstra 20 de coin ca amintire şi i-ar duce poşeta în Anglia.

Chiar dacă a fost norocoasă în această situaţie, acum e neliniştită pentru faptul că Anglia îşi trimite deşeurile în Turcia. Tânăra a declarat: „Habar nu aveam că deşeurile noastre sunt trimise în Turcia. Cumva mi-am asumat faptul că sunt trimise în străinătate, dar nu am realizat la ce scară o facem. Din acel moment am învăţat mai multe despre ceea ce facem cu deşeurile noastre şi i-am scris unui parlamentar pentru a-i transmite îngrijorările privind acest subiect. Noi supraîncarcam de-a dreptul Turcia, şi alte ţări cu deşeurile noastre. Mi se pare atât de greşit că nu avem singuri grijă.

De asemenea, mă nelinişteşte din cauza faptului că foarte multe date personale ale oamenilor ajung la gunoi, şi lucruri precum poşeta mea ar fi putut fi folosit pentru înşelătorie sau alte probleme. Din fericire pentru mine, mi-am făcut un prieten.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1192 (s) | 33 queries | Mysql time :0.042053 (s)