Amanda Teague, o femeie in varsta de 45 de ani din Irlanda de Nord a reusit sa uimeasca o lume intreaga, dupa ce a aparut la TV si si-a spus povestea de viata.

Femeia care de 2 ani de zile este maritata cu o fantoma, sustine ca acum este…insarcinata!

Potrivit Dailymail.co.uk, femeia sustine ca s-a indragostit de spiritul unui pirat care a trait in secolul 18 si care seamana foarte tare cu actorul Johnny Depp in rolul lui Jack Sparrow din Piratii din Caraibe. De asemenea, spiritul piratului al carui nume este tot Jack este mereu prezenta cu ea, dupa spusele femeii.

Cei doi au parte chiar si de momente intime, atunci cand Amanda sustine ca poate simti o anumita presiune in anumite zone ale corpului.
Dupa o ultima escapada de acest gen, femeia a ajuns la medic, crezand ca este insarcinata.

Dupa ce a consultat-o si a vazut ca prezinta toate simptomele unei gravide, medicul i-a spus ca ar putea fi insarcinata. Dupa o ecografie, ginecologul, uluit, a anuntat-o pe femeie ca este vorba de o sarcina…fantoma. Si nu pentru ca relatia s-ar fi consumat cu un spirit, ci pentru ca femeia. din dorinta de a avea un copil cu noul ei „suflet pereche”, si-a indus starile unei femei insarcinate.

„Poti simti greutatea spiritului, atingerea, presiunea. Poti simti fizic actul, ceea ce spiritul iti face, iar spiritul poate simti si el asta.”, povestea femeia.

coral