Olga Filip este instructor la Scoala de Arte si Meserii din Slatina, care are si o filiala la Dobrosloveni. Femeia a afirmat ca a mers de multe ori cu ocazia, luata de Gheorghe Dinca, barbatul care a recunoscut, duminica, faptul ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu.

Olga Filip a spus ca nu l-ar fi crezut in stare pe Dinca de aceste monstruozitati. Ea a afirmat ca, la fel ca si fetele ucise, mergea cu ocazia.

 „Este un punct in Caracal de unde se ia ocazia, de langa un sediu bancar situat pe soseaua catre Slatina. Si preferam sa merg cu acest om pentru ca era asa apropiat de varsta mea. Ziceam ca are peste 60 de ani, e om trecut prin viata. Si pe traseu era atent, concentrat pe volan. Nu asculta radio, nu incerca sa lege discutii”, declarat Olga Filip .

Ea a spus ca Gheorghe Dinca, barbatul care a recunoscut ca a ucis cele doua tinere date disparute, in varsta de 18 si 15 ani.

„Nu avea o masina de taxi, ci o masina personala. O masina gri deschis. Cand venea sa ia la ocazie, intreba unde mergeti? Spuneam la Dobrosloveni si raspundea doar: haideti! Aceasta era singura comunicare. Eu aveam si un traseu scurt de 5-6 kilometri. Si am mers cu el de maximum trei ori”, a mai spus Olga Filip pentru Mediafax.

Olga Filip, despre Alexandra: „Si un baiat daca ii facea ceva, ea il capsa!”

Olga Filip povesteste ca a cunoscut-o pe Alexandra Macesanu, fata de 15 ani din Dobrosloveni, data disparuta miercuri.

„Nu am crezut niciodata ca acest individ este un criminal. Si i-a cazut in maini exact un copil cuminte. Alexandra era un copil linistit, respectuos. Eu am cunoscut-o in gimnaziu”, a spus profesoara.

Femeia a povestit ca Alexandra a urmat doi ani cursurile sale, de cusut si tesut, dar a renuntat la acestea atunci cand a inceput liceul.

„A zis ca are mult de invatat. Si intr-adevar invata foarte mult. Am iubit-o pe aceasta fata ca pe propriul copil. Sunt socata de ceea ce i s-a intamplat. Era o fata foarte puternica. Ea si daca ii facea un baiat ceva imediat il capsa. Avea incredere in ea

Alexandra Macesanu, in varsta de 15 ani, a fost ucisa de Gheorghe Dinca, dupa ce acesta a luat-o la ocazie. Tanara a sunat de trei ori la 112 si a dat indicii despre locul in care se afla.

Astazi, in timpul audierilor, barbatul de 66 de ani a marturisit ca a ucis-o pe Luiza Melencu, fata data disparuta in luna aprilie. coral