O femeie din Mizil, județul Prahova, a fost filmată în timp ce a agresat un jandarm, zilele trecute, după ce acesta i-ar fi atras atenția că a ieşit dintr-un magazin fără să poarte masca de protecţie și ar fi vrut să o legitimeze.

Imaginile o arată pe tânără foarte agresivă. Ea îl îmbrâncește, îl scuipă și îl lovește cu piciorul pe jandarm.

Prahova este unul dintre județele-problemă în pandemia Covid. Cu 3.781 de cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2, Prahova ocupă locul 5 în țară, după București (9.701), Suceava (5.097), Argeș (4.843) și Brașov (4.256).

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Prahova, femeia, încurajată de faptul că în zonă și-a făcut apariția și concubinul ei, l-a lovit cu palma peste față pe subofițerul jandarm.

Imediat, în sprijinul jandarmului au intervenit doi lucrători de poliție. În imagini se vede clar cum femeia încearcă în continuare să-l lovească cu piciorul pe jandarm. Nu o dată, ci de mai multe ori.

Într–un final, cei doi agresori au fost imobilizaţi, iar femeia a leşinat, la fața locului deplasându-se un echipaj SMURD.

Scandalul a continuat şi la SMURD, dar scena nu a mai fost filmată. Femeia a vrut să fugă din autospeciala SMURD, dar a fost oprită de polițistul care însoțea ambulanța.

Cei doi agresori au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi apoi au fost plasaţi sub control judiciar.

coral