O mamă de 37 de ani este însărcinată cu bebelușul numărul 12. În ultimii 11 ani a fost mereu gravidă. O mamă în vârstă de 37 de ani a reușit performanța să-și petreacă ultimii 11 ani din viață… însărcinată.

Alături de soțul ei, în vârstă de 33 de ani, Courtney Rogers și-a clădit o familie numeroasă, fără niciun pic de regret. Courtney și Chris Rogers locuiesc în Mexic, iar familia lor cu greu poate fi trecută cu vederea.

Au împreună 11 copii, numele lor încep toate cu litera „C”, iar recent, Courtney a rămas însărcinată cu cel de-al doisprezecelea copil, la exact 11 ani de când l-a născut pe primul.

În timp ce Chris, tatăl copiilor, este pastor la biserica din comunitatea lor, Courtney este casnică și mamă cu normă întreagă.

O mamă de 37 de ani este însărcinată cu bebelușul numărul 12. În ultimii 11 ani a fost mereu gravidă

„Sunt foarte recunoscătoare pentru ceea ce trăiesc. Mă bucur că toți copiii sunt de vârste apropiate. Ador să fiu mamă și să stau acasă cu copiii. Bebelușul nostru va veni pe lume în martie, anul viitor, atunci când fiul nostru cel mare va împlini 12 ani”, a declarat mămica.

Courtney locuiește împreună cu soțul și copiii la o fermă. Își cresc singuri animalele și își cultivă legumele în sere. Amuzată, mămica celor 11 povestește că unul dintre copii i-a rugat, practic, să le mai facă un frățior.

„Copiii și-au mai dorit un frățior pentru că își doreau să fie 12 în total, la fel ca în filmul „Cheaper By The Dozen””.

Chiar și așa, nu și-ar fi imaginat niciodată că va ajunge să aibă o familie așa de mare.

„Aveam 24 de ani când ne-am căsătorit. Pierdusem destul de timpuriu o sarcină și a urmat o perioadă în care nu mă mai simțeam pregătită. Fiul nostru cel mare Clint s-a născut când aveam 26 de ani. Nu plănuiam să avem o familie așa mare, și suntem cumva plăcut surprinși că am ajuns în acest punct.

În următoarea perioadă ar trebui să aflăm și sexul bebelușului numărul 12. Sperăm să fie fetiță, ca să avem egalitate: 6 fete și 6 băieți”.

Fiecare naștere a venit la pachet cu emoții intense. Medicii au avertizat-o acum că nu va mai putea naște natural, după ce a suferit trei operații de cezariană.

De data aceasta, la recomandarea medicilor, Courtney va avea parte de o naștere indusă, prin cezariană, în săptămâna 36-37 de sarcină.

„Cred că fiecare femeie simte sarcina în mod unic. Corpul meu pare că se simte minunat atunci când sunt însărcinată. Nu am grețuri, nu am dureri, sunt foarte activă. Cred că dacă aș fi avut sarcinile dificile, m-aș fi oprit din făcut copii”, a mai spus ea.

Vino în grupul „De mămici, graviduțe și bebei”, comunitatea de suflet a mămicilor. Aici ne împărtășim problemele, bucuriile, recomandările. Ne informăm, râdem și ne sprijinim una pe cealaltă. Intră în grup și adu-ți și-o prietenă. Îți va mulțumi mai târziu! coral