News Flash:

O mamă s-a sinucis aruncându-se de la etajul 6, ținându-și fiul în brațe. Cu o zi înainte de incident a căutat metode de sinucidere pe internet

14 August 2022
713 Vizualizari | 0 Comentarii
Mama sinucigasa

Caz tragic în SUA, unde o tânără mamă s-a sinucis aruncându-se de la etajul 6 al unui stadion cu fiul său în brațe.Chiar înainte ca incidentul șocant să se întâmple, femeia a căutat pe internet soluții prin care să-și ia viața.

Raquel Wilkins, în vârstă de 40 de ani, împreună cu fiul ei, Denzel Wilkins-Browning, în vârstă de doi ani, și-au pierdut viața în mod tragic, după ce femeia s-a aruncat dintr-un punct înalt al arenei Petco, un stadion de baseball din centrul orașului San Diego, California, în SUA, relatează Mirror.

Poliția a hotărât că incidentul a fost o crimă-sinucidere, după ce căderea în gol de la etajul șase a ucis-o atât pe Raquel, cât și pe Denzel. Familia lui Raquel a contestat însă hotărârea și un martor a spus că în timp ce stătea pe o bancă, ea „și-a pierdut echilibrul și a căzut peste margine”.

„Din punctul meu de vedere, uitându-mă la spatele ei, era aproape ca și cum s-ar fi rostogolit peste balustradă”, a adăugat un martor. Decizia ei de a se sinucide și de a-i lua viața fiului său a fost una șocantă, deoarece femeia părea fericită și cu zâmbetul pe buze în ziua respectivă. În schimb, aceasta căutase pe internet sfaturi pentru o sinucidere cât mai ușoară, cu doar o zi înainte de a recurge la gestul șocant.

 „Orașul San Diego deține acel stadion, este responsabil din punct de vedere legal, presupunând că ceea ce a făcut-o să cadă a fost orice altceva decât intenția ei. Singurul mod în care orașul nu este de vină este doar dacă femeia a intenționat să-și ia viața și pe a copilului", a declarat avocatul familiei.

Toate indiciile de la fața locului duc spre o crimă-sinucidere

„Detectivii au efectuat o investigație amănunțită și cuprinzătoare care a inclus zeci de interviuri, revizuirea înregistrărilor video disponibile și colectarea de informații de fundal pentru a determina ce a dus la decese”, a declarat locotenentul Andra Brown, care a ajuns la concluzia că incidentul a fost o crimă-sinucidere

Iubitul lui Raquel contestă, de asemenea, ideea că moartea ei a fost un accident și a spus că a fost „foarte intenționat, foarte planificat”. Bărbatul a spus că dintr-o dată s-a uitat direct la el cu „o tăcere ciudată, ca într-un film”.

„A fost atât de rapid. Amândoi au căzut. Era foarte liniște, am fost complet șocat”, a povestit iubitul femeii. Un alt martor a susținut afirmațiile acestuia într-un raport de poliție și a spus că actul a fost complet intenționat.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1054 (s) | 33 queries | Mysql time :0.046383 (s)