Katie Britton-Jordan, din Derbyshire, Marea Britanie, a fost diagnosticata cu cancer mamar triplu negativ in luna iulie 2016. Femeia a refuzat sugestia medicilor de a face o operatie de masectomie si chimioterapie, apeland la tratamente alternative.

Britanica a apelat la dieta vegana, la suplimente alimentare precum iodul, algele, capsule cu piper si altele. In plus, ea medita si folosea o camera
hiperbara (unde se realizeaza tratamentul de oxigenoterapie).

Mama a unei fetite de cinci ani, Katie era multumita de cum merg lucrurile, spunand ca se simte in forma si capabila sa lucreze si sa aiba grija de copilul ei, potrivit news.com.au.

„Dieta mea, care include fructe si legume crude, a ajutat foarte mult. Daca as fi ales chimioterapia, acum as fi fost la pat. Am prieteni care au facut chimioterapie si au fost afectati pe viata. Este oribil. Iti otravesti corpul”, spunea femeia.

Katie a luptat cu boala prin metode alternative timp de trei ani, insa a murit week-endul trecut. Sotul ei a confirmat ca femeia s-a stins din viata, printr-un mesaj postat pe Facebook. Barbatul i-a rugat pe cei apropiati sa nu o judece pe Katie pentru metoda de tratament pe care a ales-o, spunand ca sotia lui a facut ce a crezut ca este mai bine pentru sanatatea ei.

coral