Deși mulți părinți sunt mândri atunci când copiii lor ajung pe rețelele sociale, iată că pentru Fernanda Rocha Kanner nu a contat că fiica sa are aproape 2 milioane de urmăritori și i-a șters paginile de socializare.

Fernanda Rocha Kanner nu și-a dorit fiica Valentina, în vârstă de 14 ani, să se confrunte cu depresia care poate fi produsă de reacțiile negative ale oamenilor de pe internet. Aceasta a descris TikTok și Instagram drept „nesănătoase” și a decis să îi șteargă conturile fiicei sale.

Valentina, cunoscută sub numele de Nina Rios, era urmărită de peste 1.7 milioane de fani pe cele două pagini de socializare.

Fernanda știa că este timpul să șteargă pagina fiicei sale, când s-a autentificat pentru a vedea „30 de selfie-uri identice și dansuri mici”.

„Îți este destul de greu să afli cine ești la 14 ani. Când sunt 2 milioane de oameni pe care nu i-ai văzut niciodată în viața ta crezând că te cunosc, este și mai periculos. E mai ușor să te pierzi. A fost radical? Da. Și necesar, de asemenea", a spus femeia potrivit dailystar.co.uk. 

Aceasta a mai spus că rolul ei nu este de prietenă și că dacă nu ar fi luat această decizie, probabil Nina nu și-ar fi dat seama cât îi poate fi afectată viața. 

coral