News Flash:

O nouă acțiune de ecologizare, la Tarnița

8 Iunie 2022
301 Vizualizari | 0 Comentarii
Actiune ecologizare Tarnita

Asociația Nature O’clock, reprezentantul Let’s Do It, Romania! în județul Cluj, organizează sâmbătă, 11 iunie a.c., cu începere de la ora 10:00, o activitate de curățare a malurilor lacului Tarnița.

Derulată cu sprijinul Consiliului Județean Cluj, acțiunea va reuni circa 100 de voluntari care, printr-un efort comun, vor realiza igienizarea lacului. Totodată, în cadrul acestui eveniment, Serviciul Public Județean Salvamont-Salvaspeo Cluj, aflat în subordinea forului administrativ județean, va asigura asistența de specialitate.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Ne bucură faptul că există o preocupare constantă pentru menținerea în condiții optime a arealelor naturale din județul nostru.  Clujenii, și nu numai, au răspuns de fiecare dată prompt la astfel de solicitări, motiv pentru care îi felicităm și îi încurajăm să continue promovarea unui comportament responsabil față de natură.”

Laura Găină, președinte Asociația Nature O’clock: „Lacul Tarnița reprezintă unul dintre cele mai importante obiective din județul Cluj, oferind un adevărat spectacol natural turiștilor care vizitează această zonă. Îi îndemnăm, pe această cale, pe toți cetățenii, să se alăture demersului nostru și să contribuie, astfel, la protejarea mediului înconjurător.”

Desfășurată sub sloganul „Tarnița curată!”, manifestarea va avea următorul program:

10:00 - întâlnirea cu voluntarii la Tarnița - Village by the lake;

10:15 - instruirea și distribuirea materialelor;

10:30 - realizarea activității de curățare a zonei;

14:00 - întâlnirea la masă și socializare.

La final, deșeurile vor fi colectate de către firma de salubritate care acționează în zonă.

            Transportul la locație nu este asigurat, fiind necesar să se efectueze în regim propriu.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0896 (s) | 22 queries | Mysql time :0.028042 (s)