Tatiana Marcoianu este rapusa de durere chiar si la un an de la moartea celui care i-a fost sot timp de 24 ani.

O nouă tragedie în folclorul românesc. Durere fara margini pentru cantareata Tatiana Marcoianu, la un an de cand sotul ei s-a stins din viata. Barbatul s-a stins chiar de ziua lui, pe 1 ianuarie, lasand o rana adanca in sufletul cantaretei. Tatiana Marcoianu sustine ca-i este atat de dor de el incat ar da placa de pe mormant la o parte ca sa-l scoata de acolo

Tatiana Marcoianu este rapusa de durere chiar si la un an de la moartea celui care i-a fost sot timp de 24 ani. Nicolae Marcoianu a fost diagnosticat cu ciroza iar boala a evoluat galopant. Barbatul s-a stins pe patul de spital, pe 1 ianuarie, chiar in ziua in care implinea 50 ani.

„Nu-mi vine sa cred ca s-a implinit un an. Cand a venit salvarea, ii vedeam ochii care se uitau dupa mine si imi spuneau sa merg cu el, sa nu-l las. Am o remuscare, o rana in suflet. Il simt in permanenta. Credeam ca cu trecerea timpului o sa fie altfel. I-am facut parastas acum doua saptamani, am incercat sa fac tot posibilul sa iasa asa cum i-ar fi placut lui.”, a declarat Tatiana Marcoianu.

Tatiana Marcoianu a dezvăluit că l-a găsit pe soțul ei într-o noapte, plângând și ascultând o înregistrare cu Denisa Răducu.

”Mă întorsesem într-o noapte de la un eveniment, acum o lună și ceva, și l-am găsit ascultând muzică. Printre altele, asculta tot felul de melodii cu Denisa. La un moment dat, a dat cu pumnul în masă și a zis: ”Doamne, de ce ai murit tu, trebuia să mor eu”! Atunci l-am rugat să oprească muzica, mi-am dat seama că suferă. Efectiv plângea la toate melodiile pe care le auzea”, a dezvăluit Tatiana Marcoianu.

„Din pacate, azi, de ziua lui, in prima zi din an, o petrecem el acolo si eu aici. Este dureros. Am incercat sa pot sa ies din starea asta, lui nu i-ar fi placut sa ma vada suferind, imi spunea sa trec peste toate. Imi e atat de dor de el, merg la mormant si as dori sa iau placa de acolo sa pot sa-l scot! Sunt momente in care nu ma recunosc.”, a mai marturisit printre lacrimi Tatiana Marcoianu.

Cantareata sustine ca de cand sotul ei s-a stins, un porumbel o urmareste peste tot. Si baiatul cantaretei a suferit un soc  enorm dupa pierderea tatalui. Asculta restul marturisirilor emotionante in materialul video.

coral