Surpriza la Antena 1! O cunoscuta cantareata a ”batut palma” cu producatorii emisiunii ”Acces Direct”, iar acest nou proiect de televiziune este nu numai o provocare pentru vedeta, ci si o noua abordare in ceea ce priveste materialele care vor fi prezentate.

Roxana Nemes are 30 de ani si se afla in fata unui ”nou inceput”. Va fi reporter special la ”Acces Direct” si promite tuturor telespectorilor ca vor avea parte de surprize extraordinare.

”Asa cum v-am promis, va dau vestea despre noul meu proiect! Lucrez de doi ani la el, cu mult drag si staruinta! Impreuna cu echipa de la «Acces Direct», lucram la altfel de materiale. Insemnand tot ce tine de autenticitatea artistului, bloggerului, sportivului. Artist la randul meu, am plecat de la ideea ca voi, publicul de acasa, sa cunoasteti omul din spatele vedetei! Incepand de maine, ma veti putea urmari intr-o noua postura, si anume cea de reporter special. Am pregatit deja cateva materiale frumoase, autentice cu supervedete! Abia astept sa vedeti despre ce e vorba!”, a mentionat Roxana pe Instagram.

coral