Dupa ce Alex Velea a renuntat la colaborarea cu echipa de la “Acces Direct”, emisiune pe care o modera impreuna cu Simona Gherghe, la Antena 1 s-a mai facut o schimbare! Dan Capatos este cel care a facut anuntul in direct. Prezentatorul late night show-ului “XNS” a oferit detalii despre modificarea aparuta si a multumit celui care i-a fost coleg de platou in timpul sezonului trecut.

Dan Capatos a anuntat ca Dorian Popa nu va lucra la “Xtra Night Show” de la Antena 1

Noaptea trecuta a inceput un nou sezon al emisiunii “Xtra Night Show”: cel cu numarul 23! Iar primele minute ale editiei le-a adus o surpriza mai mult sau mai putin placuta unora dintre telespectatori. Si asta pentru ca Dorina Popa a renuntat la postul de co-prezentator din cauza numeroaselor concerte pe care le are. Anuntul a fost facut de Dan Capatos, care i-a multumit pentru colaborarea frumoasa.

Iar asta nu e tot! Fanii lui Dorian Popa au primit si o veste buna! Cantaretul ramane in familia Antenei 1, iar in curand, el va putea fi urmarit intr-un proiect saptamanal.

“Incepem sezonul cu numarul 23 cu o mica modificare. Dorian a iesit la pauza, ca sa zicem asa… Si ii multumesc pentru ajutorul pe care ni l-a acordat si pentru tot ce a facut in sezonul trecut. Dorian cel putin mie, nu vorbesc in numele celorlati doi colegi si prieteni, mi-a adus un lucru pe care cei din plaja asta din 45+ il cauta si nu-l mai gasesc. Bucuria tineretii, bucuria varstei de 30 de ani, acel chef de viata si optimism. Pentru mine, lucrul alaturi de Dorian m-a intinerit cu cativa ani si ii multumesc pentru asta. Va ramane tot timpul in inima mea, in inimile noastre. Din pacate, programul pe care il are, succesul, concertele il impiedica sa mai continue un proiect zilnic aici. Il veti vedea intr-un proiect saptamanal aici, la Antena 1, pentru ca ramane in familia noastra. Personal, cred ca ne vom mai intalni, Doar sanatosi sa fim”, a spus Dan Capatos la inceputul editiei de seara trecuta de la “Xtra Night Show”.

 

coral