O frumoasă româncă trăiește o poveste de dragoste cu patronul concernului Ferrari, Piero Ferrari. Romina l-a cunoscut pe Piero în 2016, la Milano. Amândoi se aflau pe aeroportul privat Milano Linate și așteptau un elicopter care să îi ducă pe legendarul circuit de Formula 1 de la Monza.

Romina Gingasu este o româncă angajată la compania producătoare de avioane ”Bombardier”, iar meseria ei este de a vinde avioane celor mai bogați oameni ai lumii. Printre cumpărători s-a aflat și marele pilot de Formula 1, Nikki Lauda, potrivit cancan.ro

Piero Ferrari și Romina Gingasu împărtășesc și pasiunea pentru animalele de companie

Povestea de dragoste dintre Romina Gingasu și Piero Ferrari este cu atât mai interesantă cu cât Romina nici nu știa cine este Piero, fiul lui Enzo Ferrari.

O întâlnire greu de uitat

Oameni din anturajul româncei povestesc pentru CANCAN.RO: ”Romina a fost trimisă acolo din partea companiei «Bombardier», care produce avioane private.

Piero și Romina Gingasu, o poveste de dragoste ca în filme

Marele campion de Formula 1 Nikki Lauda a făcut înconjorul lumii în acel an cu avion Bombardier, iar Romina l-a cunoscut pe Lauda cu o zi înainte să-l întâlnească pe Ferrari!

Chiar s-a întreținut cu fostul mare campion F1 și au discutat despre avionul pe care austriacul îl achiziționase de la firma la care ea lucra”.

Nu știa că stă lângă Piero Ferrari!

Interesant este că Romina Gingasu nu a fost conștientă de faptul că bărbatul care aștepta același elicopter cu ea este chiar patronul legendarului concern Ferrari. A realizat că este vorba despre un om important în momentul în care cei prezenți în aeroport au început să îi ceară lui Piero să facă poze și să dea autografe.

Fiind un potențial cumpărător de avioane Bombardier, Romina Gingasu și-a încercat norocul și a intrat în dialog cu el, ba chiar au făcut schimb de cărți de vizită. Atunci a realizat, de fapt, Romina cu cine a dialogat.

I-a cerut imediat să facă o poză, iar prieteni din anturajul frumoasei românce spun că aceasta păstrează și acum poza la loc de cinste în arhiva personală.

(CITEȘTE AICI: EXCENTRICUL MILIONAR, „CAVALERUL” CU FERRARI)

Desigur, nu a uitat de meseria ei și a încercat să îi vândă un avion. L-a invitat la diverse evenimente, dar Ferrari a declinat. A marșat și cu un zbor demonstrativ, dar miliardarul italian a refuzat și de această dată!

Prima oară au ieșit la cină în Monaco, de Ziua Îndrăgostiților

Romina Gingasu s-a lăsat păgubașă după ce a încercat toate variantele în încercarea de a-l convinge pe miliardarul Ferrari să cumpere un avion. Când totul părea dat uitării, Piero a sunat-o pe frumoasa româncă, pe 14 februarie 2017, chiar de ”Ziua Îndrăgostiților”, și a invitat-o la cină, în Monaco. Ei nu i-a fost dificil, pentru că locuia la Monte Carlo, acolo unde avea unul dintre birouri producătorul de avioane Bombardier, la care lucra în acel moment.

Piero și Romina, nași la o nuntă de români

Prietenii din anturajul Rominei Gingasu povestesc cum a decurs cina din Monaco: ”Chimia dintre ei doi plutea în aer. Discutând, au realizat că au pasiuni comune, aviația și ingineria. Din acea zi au rămas nedespărțiți”.

S-au mutat lângă fabrica Ferrari!

La doar o lună după cina din Monaco, cei doi îndrăgostiți s-au mutat împreună lângă Maranello, acolo unde se află istorica fabrică Ferrari. De atunci și până în acest moment au trecut patru ani și jumătate, iar Maranello a devenit pentru Romina Gingașu un loc unde se simte ca acasă.

Ba mai mult, logodnica lui Piero s-a implicat activ în fundația familiei ”Centro Dino Ferrari”. Este fundația înființată de Enzo Ferrari după moartea fiului său, Dino Ferrari. Fundația ajută persoanele cu problemele neuromusculare și neurodegenerative. coral