Atunci cand spui Loredana Chivu te gandesti imediat la aparitii provocatoare si la fotografii care ”incendiaza” spatiul online. In rest, se vorbeste putin sau deloc despre pregatirea Loredanei Chivu.

Putina lume stie care este, in realitate, pregatirea profesionala a incendiarei blonde. Ea a facut marturisiri despre studiile pe care le are in cadrul emisiunii ”Necenzurat”, de la Antena Stars.

„Am facut un liceu economic. Am inceput Facultatea de Drept, la Sibiu, dar n-am terminat-o, deci nu pot sa ma laud cu ea. Acum regret ca nu m-am tinut mai mult de scoala, dar asta e. O sa-i indemn pe copiii mei sa invete”, a declarat Loredana Chivu.

”Iubitul papusii Barbie” nu a uitat-o pe Loredana Chivu

Brazilianul care nu se poate opri din a-si face operatii estetice i-a transmis un mesaj Loredanei Chivu, pe care a intalnit-o intr-o vizita facuta de acesta in Romania in urma cu doi ani.

Dupa ce a declarat ca s-a hotarat sa renunte la obsesia operatiilor estetice, Rodrigo Alves, brazilianul devenit celebru pentru dorinta sa de a arata precum iubitul papusii Barbie, Ken, a facut o noua interventie, cu numarul 63! A investit pana acum peste 900.000 de mii de dolari in aceste interventii. Rodrigo a venit si in Romania, in 2017, unde a fost invitat in cadrul mai multor emisiuni. Tot in acest context a cunoscut-o si pe Loredana Chivu, o alta impatimita a operatiilor estetice.

Chiar daca cei doi nu s-au mai vazut de-atunci, se pare ca Loredana i-a intrat la inima, drept dovada recent i-a transmis ca ii este dor de ea.

coral