O femeie de 28 de ani a fost găsită împuşcată în cap, în noaptea de joi spre vineri. Este vorba despre o femeie care lucrează la Poliția Braşov și care s-ar fi sinucis chiar de ziua ei, din cauza geloziei.

Tânăra avea funcția de ajutor șef post la Postul de Poliție Comunală Bod, din județul Brașov. Soțul ei lucrează tot în Poliției, iar cei doi erau căsătoriți de puțin timp, scrie Ziare.com.

Tatăl și soțul victimei au fost cei care au sunat la 112.

„O persoană de sex feminin în vârstă de 28 de ani a suferit leziuni incompatabile cu viaţa. Personalul medical nu a mai putut face nimic pentru a o salva. Aceasta a fost declarată decedată”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, maior Ciprian Sfreja, conform Newsbv.ro.

La faţa locului au mers reprezentanți ai Poliţiei, dar şi un echipaj SMURD de Terapie Intensivă.

Din păcate, forțele de intervenție nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe tânără.

S-ar fi sinucis din cauza geloziei

Oamenii legii au găsit în locuința femeii un bilet de adio scris chiar de victimă.

Din primele verificări, ea a ales să își pună capăt zilelor din cauza geloziei, folosind pistolul din dotare, scrie Antena 3.

Între 2019 și 2021, femeia a lucrat la serviciului resurse umane, linia de muncă  secretariat, documente clasificate și arhivă, la Postul de Poliție Comunală Bod.

Din 1 martie 2021, a trecut în corpul ofițerilor de poliției, cu gradul profesional de subinspector de politie și numită în funcția de ofiter la Biroul de Analiza și Prevenire a Criminalității.

Ultima testarea psihologică pe care a făcut-o a avut loc în luna ianuarie 2021. coral