News Flash:

O tanără milionară din Cluj vrea să îi învețe pe liceeni secretele antreprenoriatului

13 Februarie 2019
2040 Vizualizari | 0 Comentarii
Anda Gansca

Anda Gânscă, întreprinzătoare cu afaceri în Silicon Valley, a devenit mentor al primului accelerator de startup-uri pentru elevii de liceu din România. Clujeanca Anda Gânscă a reușit să atragă finanțări de 34 de milioane de dolari.

Anda Gânscă a fost inclusă într-un grup de mentori din care mai fac parte Dragoș Petrescu – proprietar City Grill, George Deriso – MBA Professor la Leeds Business School Colorado, Dan Pitic – Proprietar & Fondator al Perpetuum Cluj, Radu Georgescu – founding partner GECAD,  Camelia Șucu – proprietar Class Living, Iulian Pădurariu – cofondator Pony Car Sharing, Dana Bates – director executiv Fundația Noi Orizonturi,  Adrian Pică – Product Manager Grab Singapore, scrie Ziua de Cluj.

Anda Gânscă a început să lucreze încă din facultate la dezvoltarea platformei sale de marketing digital, iar apoi a plecat pentru a studia economia şi relaţiile internaţionale la Stanford. Business-ul de tehnologie Knotch a reușit să atragă în SUA finanțări de 34 de milioane de dolari. Plaforma ajută companiile să măsoare eficienţa campaniilor de marketing pe care le fac pe internet.

Acceleratorul iXperiment este o inițiativă care conectează sistemul educațional cu cel privat. Acesta este un laborator în cadrul căruia adolescenții vin cu cele mai creative idei prin care rezolvă problemele societății, îmbunătățesc viețile oamenilor și creează contextul ideal pentru inovație, arată Transilvania Business.

Pentru a da viață acestor idei, cursanții obțin acces la resursele umane, informaționale și materiale din cadrul sistemului privat, făcând parte dintr-o comunitate de antreprenori de top și experți de la nivel național sau internațional.

Programul va debuta cu etapa de înțelegere a problemelor identificate și dezvoltarea unor ipoteze inițiale (22-23 februarie), urmată de fazele de inovație, dezvoltare și testare de prototipuri (22-23 martie), inițiere în instrumente financiare și strângere de fonduri (19-20 aprilie), marketing, pitching (17-18 mai), iar competiția finală este programată în luna iunie. Înscrierile se vor face până în 17 februarie, iar programul  va avea loc la Cluj, participarea fiind gratuită pentru participanții selectați.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

anda gansca sillicon valley accelerator startup
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0872 (s) | 22 queries | Mysql time :0.027872 (s)