O tanara a petrecut sase ani in agonie si desi medicii i-au spus ca este perfect sanatoasa, implanturile mamare o ucideau incet.

Nat Alexander, in varsta de 26 de ani, se simtea tot timpul ametita, ca si cum ar fi fost mahmura, desi ea nu consuma alcool. Habar n-avea ca implanturile mamare o otraveau.

Mai mult, implanturile au facut ca partea stanga a fetei sa ii amorteasca. Ea spune ca uneori suferea atat de tare incat a fost pe punctul de a se sinucide.

Nat, din Brisbane, Australia, si-a inlaturat implanturile mamare luna trecuta.

„Poate acum sanii mei sunt mici, dar sunt ai mei. Nu ma mai otravesc. Simt ca chirurgul plastician mi-a vandut un vis si eu l-am cumparat. Pretul pe care l-am platit a fost sanatatea mea”, a declarat tanara pentru Mirror.

Nat a fost internata in spital in momentul in care partea stanga a fetei sale a amortit si a pierdut practic capacitatea de a folosi acea parte a corpului ei.

„Am fost la toti expertii posibili – medici, nutritionisti, specialisti, terapeuti si multi altii. Mi s-a luat sange, maduva osoasa, mi s-au facut teste, am cheltuit foarte multi bani, totul pentru a mi se spune ca sunt sanatoasa, dar stiam ca ceva este in neregula. In fiecare zi ma trezeam ca si cum aveam o mahmureala ingrozitoare, cu oboseala extrema, nu puteam gandi limpede, nu ma puteam concentra si aveam o anxietate severa”, a povestit fata.

Nat s-a luptat cu greata, insomnia, pierderi de memorie, intoleranta la alimente si inflamatii. Cu trecerea anilor, simptomele ei s-au agravat si au devenit atat de insuportabile incat a inceput sa se gandeasca la suicid.

„Daca aceasta avea sa fie calitatea vietii mele atunci nu o voiam”, a subliniat ea.

Nat a refuzat sa ii creada pe medicii care ii spuneau ca este bine si a inceput sa cerceteze singura ce ar putea sa ii cauzeze boala.

Imediat ce a inceput cautarile a descoperit si alte fete care au avut simptome similare si astfel a aflat ca de vina sunt implanturile ei.

„Nu puteam sa cred ca implanturile mamare ma faceau atat de bolnava neurologic, vizual si mi-au compromis intregul sistem imunitar”, a afirmat tanara.

Cand si-a intrebat medicul chirurg daca el crede ca implanturile mamare o imbolnaveau, acesta nu a putut nega.

Mai tarziu a aflat ca implanturile ei au fost rechemate in Australia, fiind contaminate, legate de un anumit tip de cancer.

In iunie, Nat si-a indepartat implanturile mamare.

„Imediat ce m-am trezit am respirat adanc si am simtit ca a fost prima data cand am respirat bine pentru prima data in sase ani. In urma cu sase ani am crezut ca implanturile sunt cea mai buna decizie din viata mea si in urma cu un an am crezut ca ma vor ucide. Acum sanii mei nu ma mai ucid incet, nu imi compromit sistemul imunitar, sanii mei sunt naturali”, a subliniat Nat Alexander. coral