O tanara de 17 ani a murit la nastere, iar familia i-a asezat bebelusul la piept, cu putin timp inainte sa isi dea ultima suflare. A murit la nastere si a lasat in urma ei un baietel vioi, dar care va intelege abia mai tarziu, tristetea de a nu avea o mama.

O tanara mamica de doar 17 ani a intampinat niste complicatii in timpul nasterii, care au rapit-o de langa pruncul ei. Teegan Barnard din Hampshire, Marea Britanie, a suferit o hemoragie interna in timp ce aducea pe lume primul ei copil.

O tanara de 17 ani a murit la nastere

Medicii au incercat sa o resusciteze, insa operatiunea a lasat-o pe tanara mama cu severe leziuni ale creierului.

Medicii au mai tinut-o conectata la aparate timp de o luna, pana cand familia s-a simtit pregatita sa isi ia ramas bun de la ea.

O tanara de 17 ani a murit la nastere. Singurele fotografii pe care copilul le va avea cu mama lui

Cu putin timp inainte sa moara, familia a facut un gest emotionant. S-au gandit in primul rand la bebelus. La copilul care va creste fara sa aiba vreun fel de amintire cu mama lui, mama care si-a dat viata de tanara, in incercarea de a-l aduce pe lume.

Asa ca l-au asezat la pieptul ei si i-au facut mai multe fotografii. Singurele fotografii alaturi de mama lui si pe care le va putea privi atunci cand va creste.

Bebelusul s-a cuibarit la pieptul mamei sale si un zambet i-a aparut instant pe chip. Mama, la randul ei, a putut sa-si simta puiul aproape, pentru ultima data, inainte de a-si da ultima suflare.

Acum, dupa ce tanara mamica a murit la nastere, bebelusul a ramas in grija bunicii sale, in varsta de 35 de ani.

„A fost foarte important pentru mine sa il vad pe Parker (n.r. bebelusul) in bratele mamei sale, acolo unde ii era locul. Suntem cu totii in stare de soc, imi vreau fiica inapoi.

Nu mi-am imaginat vreodata ca inima mea va fi rupta in atatea milioane de bucati. Nu voi mai fi niciodata la fel”, a povestit bunica bebelusului Parker, pentru DailyMail. coral