Tragedie in localitatea valceana Pausesti Otasau. O tanara de doar 24 de ani s-a sinucis dupa ce si-a dat demisa de la banca unde lucra, iar azi, sute de localnici si-au luat adio si au condus-o pe ultimul drum.

Drama fetei a socat pe toata lumea, mai ales ca petrecuse cu parintii in ziua fatidica, dupa care a decis sa-si puna capat zilelor.

Tanara s-a spanzurat, dupa ce s-a comportat absolut normal, ea chiar participand la un gratar cu toata familia. Primarul local

Mesajul emotionant al primarului localitatii, Catalin Avan, postat pe retelele de socializare, este, de fapt, un semnal de alarma pentru toti parintii pentru a se opri din agitatia cotidiana si a fi mai atenti la odraslele lor.

“Depresia…Dragi parinti, dragi dascali, o spun de cativa ani public, faceti tot ce va sta in puteri sa vedeti mereu copii fericiti la scoala si acasa! Noi privim mereu copii, prin ochii adultului! Incercati va rog din suflet, sa priviti mereu copii prin ochii copilului din fiecare dintre noi! Exista in sufletul nostru, un colt unde ne simtim tot copil!! Orice asemenea trauma in copilaria lor, poate deveni mai tarziu o drama! In ceea ce mA priveste, azi am discutat si am hotarat cu directorul Scolii Gimnaziale Pausesti, sa propunem Consiliului Local Pausesti, la prima sedinta, alocarea sumelor necesare, pentru achizitia in conditiile legii, a seviciilor de consultanta de psihologie pentru copii nostri din Pausesti“, a postat Catalin Avan, primarul localitatii.

Localnicii au postat la mesajul primarului. “Va aduc la cunostinta ceea ce mi-a povestit mie Catrina Diana acum doua saptamani: faptul ca si-a dat recent demisia de la banca din cauza ca seful ei a macelarit-o psihic pana la depresie, zilnic, timp de un an de zile!!! Am intrebat-o de ce nu a plecat de acolo mai demult! Mi-a raspuns ca vrut sa indeplineasca stagiul de 1 an si imediat ce a implinit acel termen si-a dat demisia..mi-a mai povestit ca baiatul cu care Diana vorbea de ceva vreme si erau impreuna se saturase sa o auda zilnic cum povestea de cele intamplate la serviciu si despre felul in care o trata acel individ!! Poate stie detalii care ar fi utile!!! Rog pe cei abilitati sa actioneze!!!!.. ”, a comentat o prietena de-a fetei pe pagina de socializare.

coral