Ebony Stevenson, o studenta din Marea Britanie, s-a culcat cu dureri puternice de cap si, dupa patru zile de coma, a aflat ca a adus pe lume un bebelus. Tanara de 18 ani nici macar nu stia ca era insarcinata. Motivul: a avut ciclu, nu i-a crescut deloc burta si nu a avut greturi matinale. Medicii au explicat ca acest lucru s-a intamplat pentru ca Ebony are doua utere.

Fata a avut dureri puternice de cap la inceputul lunii decembrie 2018 si, pentru ca a facut mai multe crize, a fost transportata de urgenta la spitalul Royal Oldham din comitatul Greater Manchester. Pe 2 decembrie, Ebony Stevenson a fost plasata in coma indusa.

Dupa patru zile, studenta la Fizioterapie s-a trezit si a aflat ca a adus pe lume o fetita careia i-a pus numele Elodie.

„A fost coplesitor sa te trezesti din coma, sa ti se spuna ca ai fost insarcinata si ai nascut o fetita. Intalnirea cu bebelusul meu a fost fantastica. Am perceput-o ca o experienta extracorporala”

„Nici nu m-am gandit vreodata daca vreau sa am copii, decat peste 10 ani. Nu m-am asteptat sa fiu o mama tanara”, a declarat Ebony pentru Star on Sunday.

Medicii au descoperit ca Ebony are doua utere. Este vorba despre o malformatie rara numita didelphys care afecteaza una din 3.000 de femei.

„Medicii spun ca Elodie este un «copil miracol» deoarece femeile care au aceasta problema se chinuie sa conceapa si sa duca la capat sarcina”, a spus tanara.

Sheree, mama fetei, a sunat de urgenta la ambulanta, dupa ce si-a dat seama ca fiica ei este grav bolnava. Paramedicii au intrebat-o daca Ebony este insarcinata, insa femeia a refuzat sa creada acest lucru, desi burta devenise deodata vizibila.

Potrivit medicilor, bebelusul a inceput sa se miste in uter, iar asta a generat crizele studentei.

Ebony a fost supusa de urgenta unei operatii de cezariana. Fetita s-a nascut pe 3 decembrie, la doar cateva ore dupa ce mama ei avusese prima criza.

Mama si bunica tinerei au avut grija de nou-nascut patru zile, cat timp Ebony a fost in coma indusa.

In momentul in care asistentele i-au aratat bebelusul pe care l-a adus pe lume, Ebony a crezut ca este o greseala. Mai apoi, mama studentei i-a explicat tot ceea ce s-a intamplat.

Tanara mamica vrea sa-si continue studiile in domeniul Fizioterapiei si va creste fetita cu ajutorul mamei sale.

In 2018, o femeie cu doua utere a adus pe lume gemeni. Sansele ca asta sa se intample sunt de 1 la 500 de milioane. coral