O tanara povesteste ca relatia ei incepuse sa scartaie si l-a inselat pe sotul ei pentru ca nu se simtea implinita.

Femeia marturiseste ca relatia dintre ea si sotul ei nu a fost mereu lapte si miere, dar ca mereu au gasit o cale de impacare.

"Am 28 de ani, iar sotul meu 29. Suntem casatoriti de trei ani. Intr-o seara, am iesit cu prietenele intr-un club si am intanit un baiat de care m-am indragostit pe loc. Am inceput cu mici flirturi, iar dupa doua-trei dansuri, am plecat cu el la hotel si am facut sex. Am facut schimb de numere. Am facut un test de sarcina cateva saptamani mai tarziu si a iesit pozitiv. I-am spus sotului meu ca sunt insarcinata si s-a bucurat foarte tare, dar nu sunt sigura ca e al lui. Acum mi-e frica sa marturisesc pentru ca ma va parasi", a scris femeia.

"In mod clar te afli intr-o situatie foarte complicata, dar nu trebuie sa te panichezi. Daca faci sex cu sotul tau in mod regulat, cred ca este copilul tau. Intreaba doctorul cand a fost conceput copilul si vei reusi sa afli raspunsul. Daca bebelusul este al amantului, ar trebui sa vorbesti despre asta, pentru ca la un moment dat, el va vrea sa isi cunoasca bebelusul", a fost raspunsul psihologului, potrivit The Sun. 

coral