Artistul şi Romina Power se pregătesc să meargă din nou la altar! Cel puțin așa anunță ziarele din Italia, printre care săptămânalul „Nuovo” și revista Oggi. După ce artistul s-a despărțit de soția sa, Loredana, acesta s-a întors la fosta sa soție, despre care a declarat în nenumărate rânduri că a fost iubirea vieții lui.

Celebrul cântăreț italian și Loredana s-au despărțit cu scandal, după ce soția lui mult mai tânără l-a acuzat că ar înșela-o cu fosta lui soție, Romina.

Frumoasa blondă a declarat în cadrul unor emisiuni TV că între Al Bano și Romina este mult mai mult decât o simplă colaborare profesională, fapt pentru care a decis să-l părăsească ca să nu stea în calea fericirii lui.
Se pare că Loredana a avut dreptate, iar acum cuplul de aur al Italiei se gândesc să se căsătorească din nou la 48 de ani de la prima lor căsătorie.

Al Bano şi Romina Power se căsătoresc la 48 de ani de la prima căsătorie

Al Bano (75 de ani) şi Romina Power (66 de ani) au divorțat în 1999, artistul învinovățind-o pe Romina pentru dispariția fiicei lor cea mare Ylenia. De atunci, timp de 19 ani s-au certat prin tribunale și pe la TV, însă din 2013 au decis să îngroape securea războiului.

Ba mai mult, ei și-au reluat și colaborarea profesională, însă se pare cei doi și-au dat seama că între ei mai există sentimente puternice. Romina a declarat chiar anul trecut, într-un interviu că ea încă îl mai iubește pe Al Bano, iar acum cei doi vor să meargă din nou în fața altarului.

Ei au adus pe lume patru copii: Ylenia (născută în 1970), Yari (44 de ani), Cristel (32 de ani) şi Romina Jolanda (30 de ani). Au lansat hit după hit, cum ar fi: “Felicità”, “Dialogo”, “Acqua di mare”, “Ci sarà”. Însă, viața lor împreună s-a năruit în 1994, când fiica lor cea mare Ylenia a dispărut New Orleans. De atunci, nu au mai știut nimic de ea.

coral