În urmă cu puțin timp, voluntarii care fac parte din Asociația CERT Transilvania au mers prin satele izolate din munții Apuseni și au dăruit ghiozdane pline cu caiete și rechizite, copiilor care aveau nevoie. Astfel au aflat de o familie cu șase copii care locuiesc în condiții precare și vor să îi ajute să aibă un loc pe care îl pot numi „acasă” înainte de venidrea iernii. Astfel, doresc să achiziționeze o casă tip container pentru această familie. 

„In drumurile noastre pe munti si prin vai, la Margau, am intalnit o familie cu 6 copii. Sunt harnici si muncitori, ingrijesc vitele satului, dar ei nu au o casa, nu au curent si nici apa. Se apropie iarna si acesti copii merita o sansa. Lansam proiectul “Casuta pentru copii” prin care vrem sa achizitionam o casa tip container pentru acesta familie care acum are nevoie de noi. Impreuna, solidari, asa cum ne stiti, putem reusi sa oferim o sansa in plus acestei familii”, au transmis membrii asociației.

Donatiile pot fi facute in contul CERT TRansilvania, RO36BTRL01301205109280XX, sau prin BT Pay la numarul de telefon 0745607908, cu mentiunea “casuta pentru copii”.

coral