News Flash:

Oana Boc, soția primarului Emil Boc, a semnat petiția Declic, de susținere a judecătorului lui Cristi Danileț

18 Decembrie 2021
2193 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana Boc

Judecătorul Cristi Danileț, exclus din magistratură în urma unei decizii a CSM, are parte de susținere. În sprijinul acestuia a fost inițiată petiția ”Alături de Cristi Danileț”.

Petiția, lansată de Dumitru Cornel Vâlcu, un clujean membru al comunității Declic,  a adunat până joi dimineața peste 16.000 de semnături.

Vâlcu a scris pe Facebook ”Semnaţi (fireşte, dacă sunteţi de acord cu textul) şi distribuiţi, please”, iar Oana Boc i-a răspuns ”Am semnat”, arată cluj24.ro.

”Am semnat petiția de susținere a judecătorului Cristi Danileţ! Mă solidarizez și eu cu toți cei care îl apreciază și îl admiră pe judecătorul Cristi Danileț pentru implicarea sa exemplară în educația juridică a tinerilor, dar și în alte multe aspecte care privesc societatea românească (de exemplu, acțiunile de voluntariat pe care le-a inițiat la începutul pandemiei).

De asemenea, mi se pare că motivele invocate pentru excluderea sa din magistratură ne proiectează într-o lume de-a dreptul kafkiană (irațională și absurdă)!”, a spus Oana Boc.

Poți semna petiția> aici.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1670 (s) | 33 queries | Mysql time :0.074741 (s)