Una dintre cele mai mari dorințe ale Oanei Lis este pe cale să se împlinească. A visat mereu să aibă propria familie și să devină mamă, dar acest lucru nu a mai fost posibil pe cale naturală. Și-a pus toate speranțele în procesul de adopție al unui copil, iar acum are o veste bună în acest sens.

Oana Lis a făcut anunțul mult așteptat de toată lumea: „O să-l fac pe Viorel tătic, bunic…”

Viorel și Oana Lis sunt împreună de mai bine de 20 de ani, iar împreună au reușit mereu să treacă peste orice greutate le-a scos soarta în cale. Au existat mereu controverse în jurul mariajului lor din cauza diferenței mari de vârstă dintre ei, însă anii petrecuți împreună au pus capăt acestor răutăți.

Ajuns la vârsta de 77 de ani, fostul edil al capitalei de confruntă cu mari probleme de sănătate, iar singura care-i este alături în aceste momente dificile este soția sa. Oana are mare grijă de el și se asigură că este în cea mai bună formă, totul în timp ce se ocupă de propria carieră în domeniul psihologiei.

Oana Lis nu a ascuns niciodată faptul că cea mai mare dorință a sa a fost să devină mamă. S-a născut într-o familie modestă, a fost crescută cu multă dragoste doar de bunica sa, așa că a simțit mereu să umple acest gol al vieții sale. Cu toate că Viorel i-a oferit șansa la un trai mai bun, nu i-a putut îndeplini și acest vis.

Pentru cei doi, aducerea unui copil pe lume pe cale naturală a fost imposibilă, dar Oana nu a renunțat. De mai mulți ani intenționează să adopte un copil, iar acum acest proces lung va ajunge la final. Vedeta speră ca anul 2022 să fie momentul în care familia lor va deveni completă, mai ales că știe că va fi o mamă foarte bună.

„Am depus un dosar de adopție și simt că anul ăsta se va întâmpla să primesc un telefon magic. Eu am depus în București și e foarte complicat că aici nu sunt așa mulți ca în zonele rurale. Eu sunt părinte adoptator, dar nu am copilul. E de doi ani depus dosarul. O să-l fac pe Viorel tătic, bunic. Am foarte multă iubire de oferit”, a declarat Oana Lis, la PRO TV.

Chiar dacă știe că mai are de așteptat destul de mult până-și va strânge micuțul la piept, Oana deja are planuri în ceea ce privește creșterea acestuia. Intenționează să-i fie alături la fiecare pas și să-l iubească mai presus de orice.

„Sunt o persoană care o să iubească foarte mult copilul. O să râdem împreună, o să construim împreună”, a mai spus soția fostului edil al Capitalei.

Chiar dacă știe că mai are de așteptat destul de mult până-și va strânge micuțul la piept, Oana deja are planuri în ceea ce privește creșterea acestuia. Intenționează să-i fie alături la fiecare pas și să-l iubească mai presus de orice.

„Sunt o persoană care o să iubească foarte mult copilul. O să râdem împreună, o să construim împreună”, a mai spus soția fostului edil al Capitalei

„Părerea mea este că eu o să adopt, indiferent de părerea lui Viorel. El are copiii lui, el și-a trăit viața. Eu, ca psiholog, trebuie să nu pun fricile pe primul loc. De unde știu eu că nu o să fie o relație minunată și eu o să iubesc acel copil și el o să mă iubească pe mine?”, a fost replica dură a Oanei Lis, la Antena Stars. coral