Oana Lis a trecut prin momente extrem de neplacute in timp ce se afla in masina pe autostrada cu partenerul ei de viata, Viorel Lis, fostul primar al Capitalei.

Oana Lis a povestit despre incident intr-o postare pe care a facut-o pe pagina sa de pe un site de socializare.

„Mama, dragii mei, mare cumpana am avut pe autostrada! Din cauza denivelarilor de pe asflat, conditiilor meteo – ploua, combinate cu cauciucuri de vara, uzate, mi-a explodat un cauciuc, apoi mi-a ramas si masina fara baterie!Multumesc lui Dumnezeu, inca o data am simtit ajutor divin intr un moment cheie, caci nefiind in coloana de tiruri ce erau la 5 min. de mine, am reusit sa redresez masina si sa nu derapez! Mare noroc avem si cu internetul acum, am gasit repede un site specializat!Multumim pentru depanarea rapida! Bine ca n-am patit numic grav!!!…ca eu ca eu, dar nu stiu ce va faceati voi fara mine!!!!…Viata e cea mai importanta si fiecare secunda conteaza!!!…???”, a explicat Oana Lis.

Ea a dat detalii despre incidentul de pe autostrada si la emisiunea „Agentia VIP”, de la Antena Stars.

„Am avut o cumpana foarte mare, eram pe autostrada, mergeam pe Bucuresti-Pitesti, masina mea e mai uzata, a inceput sa faca masina ca toti dracii, nu-mi mai aduc aminte bine secundele alea, Viorel incepuse sa tipe. O jumatate de ora am stat pana a venit masina sa ne ajute, a mai fost si un accident, multumesc lui Dumnezeu ca am scapat”, a spus Oana Lis, citata de spynews.ro.

coral