Are probleme financiare Oana Roman? Vedeta a surprins prin anuntul pe care l-a facut, si anume isi pune apartamentul la vanzare pentru a cauta o casa noua unde sa stea cu mama sa, Mioara Roman. Fiica fostului premier, Petre Roman, a declarat la Antena Stars ca motivul pentru care a luat decizia asta are legatura cu starea de sanatate a mamei sale.

Oana Roman isi vinde apartamentul pentru a se muta cu mama ei

Fosta prezentatoare de televiziune a spus in emisiunea „Rai da buni” ca isi doreste sa fie mai aproape de mama ei, fapt pentru care se va muta cu ea. Mioara nu ar sta tocmai bine cu sanatatea si are nevoie de cineva care sa stea mai mult cu ea. Mioara locuieste acum la o distanta destul de mare fata de fiica ei, conform declaratiilor facute de Oana.

Mioara spune ca ea si sotul Marius au fost de acord cu aceasta schimbare, mai ales ca mama ei va avea pe cineva aproape si nu va sta singura, plus ca micuta ei, Iza, se va bucura mai mult de prezenta bunicii. Vedeta cauta case in aceeasi zona de unde a plecat si in acelasi timp cumparator pentru apartamentul pe care il detine in zona Militari.

Oana se mutase din casa unde statea cu mama ei inainte sa-l cunoasca pe Marius Elisei

Vedeta s-a mutat din locuinta mamei cu 6 luni inainte sa il cunoasca pe Marius, iar viata o aduce din nou alaturi de cea care i-a dat viata. „Distanta intre locul in care locuiesc eu si mama este destul de mare si am hotarat ca cea mai buna varianta este sa ne mutam la casa. Vrem sa vizionam case si sa cautam client pentru apartamentul nostru”, a spus Oana Roman la Antena Stars.

„Eu m-am mutat de la casa cu sase luni inainte sa-l cunosc pe Marius. Acolo unde stateam era greu iarna si m-am mutat. Si cred ca tot in zona de unde am plecat ma intorc. Pentru toata lumea va fi bine. Mama va putea sa stea cu Iza cand noi avem treaba”, a completat fiica fostului premier.

coral