Oana Roman s-a pus serios pe treaba si a reusit sa slabeasca extrem de mult, astfel ca acum este de nerecunoscut! Vedeta a obtinut o super-talie si este in continua transformare.

Oana Roman s-a saturat pana peste cap de criticile pe care le-a primit, de-a lungul timpului, asa ca s-a pus pe slabit. Mai mult, rezultatele deja se vad, iar vedeta se simte cum nu se poate mai bine si mai mandra de noua ei silueta, dupa cum le-a aratat si internautilor, pe pagina ei de Istagram, acolo unde a inceput sa posteze si mai multe imagini. „Mandra de noua mea silueta” a scris Oana Roman, pe Instagram.

Vedeta a trecut prin sase saptamani draconice, de diete, sport si diverse proceduri, iar rezultatul l-a impartasit cu admiratorii ei.

„Dupa mai putin de 2 luni de proceduri de remodelare corporala, sport si dieta, cam astea sunt rezultatele. Stanga inainte, dreapta dupa. Minus cam 6 kg si minus 4 cm cam pe peste tot!”, a anuntat Oana Roman, pe retelele de socializare, acolo unde a postat si o fotografie inainte si dupa. Rezultatele sunt clare, iar fanii au sarit sa o felicite pentru ambitie si pentru evolutia clara.

coral