Oana Roman a facut noi declaratii despre despartirea de sotul ei si a fost destul de transanta atunci cand a transmis anumite ganduri. Despre Marius Elisei, fostul ei partener de viata si tatal fiicei sale, vedeta a subliniat ca isi doreste sa fie fericit si ca spera ca vor reusi sa mentina o relatie extrem de civilizata.

Oana Roman, noi declaratii despre despartirea de sotul ei, Marius Elisei

Oficial, Oana Roman si Marius Elisei nu sunt divortati, iar dupa ce au decis sa se desparta, micuta Isabela a ramas in grija mamei. In urma cu cateva ore bune, vedeta a facut public un mesaj video in care a multumit tuturor care i-au scris un gand bun sau au criticat-o. Cand a vorbit despre relatia care exista intre ea si fostul partener de viata, a spus apasat ca: “Cred ca o sa putem si vreau sa fim amandoi destul de responsabili incat sa putem sa crestem acest copil frumos si sa avem o relatie extrem de civilizata”. In varsta de cinci anisori, Isa are o relatie foarte speciala cu tatal ei, iar Oana Roman a mentionat acest lucru de nenumarate ori in interviurile din trecut.

“A fost o zi in care am anuntat ca eu si Marius ne-am separat, dar sa stiti ca nu este sfarsitul lumii, nu moare nimeni. Este o decizie luata dupa foarte multa gandire, dupa foarte mult timp in care am pus in balanta totul si cred ca este cea mai buna decizie, atat pentru el, cat si pentru mine. Cred ca fiecare meritam sa fim fericiti si mai ales cred ca Iza merita sa fie fericita.

Si eu cred ca o sa putem si vreau sa fim amandoi destul de responsabili incat sa putem sa crestem acest copil frumos si sa avem o relatie extrem de civilizata. Dar nu mai spuneti, va rog: «Imi pare rau», pentru ca nu aveti de ce sa va para rau. Eu sunt foarte asumata, stiu ce am de facut si este o decizie pe care am luat-o intr-un mod extrem de asumat. Multumesc insa miilor de mesaje pe care le-am primit (…), chiar si cele critice. (…)”, a declarat Oana Roman intr-o inregistrare urcata pe Instagram Stories.

Oana Roman si Marius Elisei, nunta si botez in urma cu patru ani

Oana Roman si Marius Elisei s-au casatorit pe 15 iunie 2014. La nunta a fost prezenta si fiica lor. Si asta pentru ca fata fostului premier al tarii a devenit mama pe 21 februarie 2014. Maria Isabela a venit pe lume la ora 11:00, prin cezariana si a primit nota 10 la nastere. Ea a cantarit 2 kilograme si 300 de grame.

coral