Oana Roman a facut niste dezvaluiri uluitoare. Vedeta a marturisit ca a fost implicata intr-o relatie secreta cu un barbat insurat.

Acum este o femeie implinita din toate punctele de vedere. Are o familie fericita, un sot care o iubeste neconditionat si o fetita care ii aduce bucurii zi de zi. Putina lume insa stie ca inainte sa-si intalneasca sufletul pereche, Oana Roman a avut o relatie destul de controversata.

Ei bine, cu riscul de a fi judecata de gurile rele, vedeta a povestit cum a fost relatia ei cu un barbat insurat.

„Eu cred ca o femeie poate iubi doi barbati, la fel cum cred ca un barbat poate iubi doua femei. Acum foarte multi ani, cand nu eram implicata intr-o relatie, am cunoscut un barbat despre care nu stiam ca are o legatura amoroasa. Ulterior am aflat ca are pe cineva, mi-a spus el dupa putin timp.

Eu am avut o relatie cu acel om timp de trei-patru ani. El se simtea foarte bine cu mine, dar si cu sotia lui, acasa. Eu i-am fost fidela lui, iar el nu considera ca isi insala nevasta. Spunea ca are anumite trairi intense cu mine si altele, total diferite, cu ea. Ne iubea pe amandoua, dar altfel. S-a casatorit cu acte cu ea in timp ce era cu mine, dar ma asteptam, pentru ca el era din alt oras si noi doi nu am fi putut sa formam un cuplu in adevaratul sens al cuvantului.

Ne-am mai intalnit si dupa ce s-a insurat, dar din ce in ce mai rar, ca ma deranja totusi situatia. El este si acum cu sotia si cu copilul lui. Ea cred ca stie ca a mai existat cineva in viata lui, a gasit ceva la un moment dat, dar nu stie cine sunt si cum ma cheama. Ultima oara l-am vazut pe acest barbat cu un an inainte sa-l cunosc pe Marius„, a declarat Oana Roman la emisiunea Cristina Siscanu Show.

Oana Roman vrea sa scape de gusa

Oana Roman este foarte mandra ca nu are nicio interventie estetica pana la varsta de 43 de ani, insa sunt mici lucruri pe care vrea sa le corecteze. Vedeta vrea sa scape de gusa si a inceput si un proces de remodelare, de care este extrem de multumita si spune ca rezultatele au inceput sa se vada dupa doar doua sedinte.

”Am inceput un proces de remodelare corporala… Unul dintre procedee este acela care ma scapa de gusa in cateva sedinte… Iata cum se vede conturul barbiei dupa doar 2 sedinte. Si barbia e sculptata mult mai mult fata de data trecuta. Dupa doua sedinte. Am aproape 43 de ani si nicio interventie estetica, mai stiu multe femei, chiar foarte frumoase care au reusit sa ramana dezirabile fara sa apeleze la operatii estetice. Multe femei, insa, se automutileaza intr-o goana nebuna dupa o perfectiune care nu exista”, a spus Oana Roman in urma cu ceva timp.

coral