Oana Roman a atras toata atentia la nunta lui Florin Pastrama cu Brigitte Sfat! Mondena a imbracat o rochie foarte eleganta, iar fanii ei au reactionat imediat pe retelele de socializare. Fiica fostului premier Petre Roman a purtat noua tinuta cu mandrie, mai ales ca a slabit foarte mult in ultima perioada si arata mai bine ca niciodata.

Oana Roman, tinuta indrazneata la cununia Brigittei Sfat cu Florin Pastrama

Oana Roman a fost insotita la nunta de sotul ei, Marius Elisei. Tinuta aleasa de ea a fost una destul de indrazneata. A aparut la fericitul eveniment intr-o rochie roz bombon, iar una dintre internaute i-a lasat un comentariu in legatura cu tinuta aleasa.

Oana Roman, in varsta de 43 de ani, a avut curajul sa poarte o tinuta roz bombon la nunta prietenei sale, Brigitte. Rochia este asimetrica si a fost accesorizata cu o pereche de cercei din perle in aceeasi nuanta, iar incaltamintea aleasa a completat tinuta eleganta: o pereche de sandale cu talpa inalta.

Fanii, mirati ca Brigitte Sfat si Florin Pastrama chiar s-au casatorit

Florin Pastrama si Brigitte Sfat au spus un DA hotarat in fata ofiterului de stare civila, dupa o poveste de dragoste care s-a infiripat in fata a milioane de telespectatori, fani ai emisiunii Ferma, difuzata de Pro TV. Acolo s-au intalnit proaspetii insuratei. Mesajele de felicitare au curs rau!

“Ii doresc sa fie sanatoasa si fericita si implinita, cum isi doreste ea de foarte mult timp sa fie. Eu asta ii doresc. Sa mearga pe drumul asta si sa isi implineasca visele. Este un om muncitor si un om sufletist” sunt urarile transmise de Oana Roman prietenei sale, Brigitte Sfat, potrivit spynews.ro.

“Bai, ce tare, chiar nu a fost de show, super! Casa de piatra!”,“CASA DE PIATRA cu multa fericiresi cu multi copii. Dumnezeu sa binecuvanteze noua familie”, “Cand oamenii sunt fericiti si se iubesc, nimic nu mai conteaza, casa de piatra!!”, sunt doar cateva dintre mesajele primite de Brigitte Sfat si Florin Pastrama.

coral