Din cauza vârstei înaintate, dar și a problemelor de sănătate, Oana și Viorel Lis au purtat discuții legate de ziua în care fostul primar va pleca din această lume. Vedeta a mărturisit la Antena Stars că au vorbit despre cum locul unde va fi înmormântat.

Între Oana și Viorel Lis există o diferență mare de vârstă, iar problemele de sănătate ale fostului primar din ultima perioadă i-au făcut pe cei doi să se gândească și la momentul în care acesta ar trece în neființă, fiind conștienți că asta se va întâmpla.

Oana Lis a mărturisit la Antena Stars că prin prima jobului său, cel de psiholog, a avut mult mai multă putere să poarte discuții cu soțul ei despre ziua în care va pleca la ceruri, despre locul unde va fi înmormântat și despre funerariile sale.

”Am discutat și el îmi zicea că o să mă iubescă și după moarte, vorbeam despre groapă, despre unde ar vrea să fie îngropat. Și eu aș vrea să fiu îngropată lângă el. Sunt lucruri normale, sunt lucruri greu de discutat, dacă n-aș fi fost psiholog n-aș fi putut”, spunea Oana Lis la Antena Stars.

Totodată, Oana Lis a mărturisit că Viorel Lis i-a spus că după moarte vrea ca soția sa să-și refacă viața, să găsească un bărbat care să o iubească și care să o respecte așa cum a făcut și el și să fie fericită împreună cu acesta, arată spynews.ro

Oana Lis, alături mereu de soțul ei

În ultima perioadă Oana Lis a fost cea care mereu a fost alături de fostul primar al Capitalei și care a avut grijă să fie mereu îngrijit și să aibă parte de cele mai bune condiții.

În aceste momente ea se află la mare, dar și el a venit cu ea, însă nu iese pe plajă, ci stă în hotel, dar ea are timpul său liber să se bucure de soare, dar și să stea cu prietenii, dar nu își neglijează nici partenerul de viață.

”Viorel nu poate să vină pe plajă pentru că e prea mult de mers pentru el, mai diseară mă întâlnesc cu niște prieteni. Eu nu plec fără el pentru că mi se pare aiurea să-l las acasă, dar în același timp am și eu libertate, pot să ies și să am programul meu, în același timp pot să am grijă și de el”, mai spunea Oana Lis la Antena Stars.

coral